Klikkaus-pelit

Pidä hauskaa pelatessasi tusinaa eri klikkauspeliä, kuten Cookie Clicker ja Adventure Capitalist. Klikkauspeleihin sisältyy sekä inkrementaaliset, että täysin laiskottelutyyliset pelit.

UKK

Mitkä ovat suosituimmat Klikkaus-pelit ?

 1. Glass Factory
 2. Ant Art Tycoon
 3. Doge Miner 2
 4. My Sugar Factory 2
 5. War Clicks
 6. Room Clicker
 7. GrindCraft
 8. DualForce Idle
 9. Babel Tower
 10. Idle Dice

Mitkä ovat parhaat Klikkaus-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Glass Factory
 2. Ant Art Tycoon
 3. Doge Miner 2
 4. My Sugar Factory 2
 5. War Clicks

Mitä ovat Klikkaus-pelit?

Klikkauspelit ovat peligenre, joissa ideana on klikata jotain selaimessasi. Genren suurin aloittaja oli vuoden 2013 Cookie Clicker, mutta on siitä lähtien levinnyt satojen pelien genreksi.


Jätä Maapallo jälkeesi säilyttääksesi ihmiskunnan jäänteet Destination Keplerissä, ampuen, päivittäen ja tutkien matkasi kohti kaukaisia, asuttavia planeettoja. Revi taloja maahan ja tuhoa huolimattomia kyläläisiä Zombidlessä. Rakenna joukkojasi saavuttaaksesi legendaarisia sotavoittoja strategiatyylisessä Immense Armyssä tai elä yksittäisen sankarin elämää Hero Simulatorissa.

Jos nopeatempoiset pelit eivät ole sinun luokkaasi, voit rakentaa omaa bisnestäsi noustaksesi presidentiksi Donald Trumpina pelissä Billionaire President. Jos haluat vallanmaistiaisen pienemmällä skaalalla, koeta Idle City päivitystä. Meillä on yli 150 peliä pelattavana klikkauskategoriassamme, joten löydät varmasti juuri mieleisesi pelin!

Suosituimmat pelimme ovat muunmuassa Doge Miner 2, Tube Clicker ja Grindcraft. Doge Miner 2 on hauska klikkauspeli joka käyttää kuuluisaa Doge-meemiä. Autat häntä kaivamaan dogecoineja ja keräämään niitä tarpeeksi lähettääksesi raketin kuuhun! Tube Clicker puolestaan antaa sinun saavuttaa unelmasi nousemalla Youtube-tähdeksi. Voit pyörittää paljon erilaisia videoita kanavallasi saadaksesi tilaajia ja katselukertoja ja voit käyttää tienaamiasi rahoja päivittääksesi tietokonettasi ja markkinoidaksesi sisältöäsi. Viimeiseksi meillä on Grindcraft. Peli perustuu ikoniseen Minecraftiin ja antaa sinun työstää koko Minecraftin sisällön läpi. Keräät materiaaleja ja teet niistä uusia materiaaleja, sekä työkaluja ja rakennuspisteitä.

Olemme ylpeitä pelejemme laadusta ja käytämme WebGL ja Flashia tarjotaksemme parhaan visuaalisen, sekä mekaanisen pelikokemuksen. Molemmat ovat erittäin yhteensopivia selainten kanssa, joten kaikki pelit ovat taatusti intuitiivisia, sulavia ja - tärkeinmiten - hauskoja! Riippumatta valitsemastasi pelistä, löydät aina lisää valinnanvaraa. Olkoot sinulla tunteja tai minuutteja aikaa, aina on mukavaa saada taukoa päivään nauttimalla muutamasta videopelihetkestä. Joten, mitä odotat? Tervetuloa seikkailujen maailmaan!


Keräsimme 294 parhaista ilmaisesta verkko klikkaus-pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Glass Factory, Ant Art Tycoon, Doge Miner 2 ja monia muita ilmaisia ??pelejä.
Näytä lisää