8 Ball Pool (Multiplayer)

5 750
luokitukset
8,7

8 Ball Pool on suosituin moninpelattava biljardipeli verkossa. Voit pelata tuhansia aktiivisia käyttäjiä vastaan milliin tahansa. Voit pelata 8 Ball Poolia rekisteröitymättä. Rekisteröitymällä saat kuitenkin enemmän vaihtoehtoja. Liity mukaan ja aloita pussitus jo tänään!

Kuinka pelata

Pelaa biljardia verkossa

Kirjaudu sisään tai napsauta "pelaa vieraana", niin saat heti vastaasi toisen 8 Ball Pool -pelaajan. Yksi pelaaja rikkoo pelin. Jos rikkoja ei saa palloa pussiin, molempien pelaajien tavoitteena on saada mikä tahansa pallo, jotta voidaan määrittää, ovatko ne värillisiä vai raidallisia. Peli päättyy, kun toinen pelaaja pussittaa kaikki pallonsa, ja musta 8-pallo jää viimeiseksi.

Kirjaudu sisään saadaksesi lisää palkintoja

Rekisteröidy tallentaaksesi edistymisesi ja ansaitaksesi palkintoja. Pelaajatilin avulla voit nousta tasoja ja ansaita biljardikolikoita, joita voit käyttää kaupassa uusiin biljardikeppeihin ja vaatteisiin. Pääset myös osaksi maailmanlaajuista pelaajaluokitusta, jota voit parantaa voittamalla pelaajia ja parantamalla pelaamistasi.

Mitä pelitiloja 8 Ball Poolissa on käytettävissä?

Tässä hämmästyttävässä 8 pallon biljardipelissä on useita eri pelitiloja. Jokainen tila tarjoaa jotain erilaista ja antaa pelaajille mahdollisuuden voittaa pool-kolikoita. Käytettävissä olevia pelitiloja ovat mm:

  • 1v1
  • 9 pallon biljardi
  • Minipelit
  • Pelaa ystävien kanssa
  • Offline-harjoittelu

Lisäksi pelin muokattaviin ominaisuuksiin kuuluu eri areenoiden valitseminen. Kullakin areenalla on erilainen palkintopotti, joista London Pub on halvin ja Venetsia kallein.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Jos etsit peliä, jossa pelataan biljardia verkossa, Miniclipin 8 Ball Pool on yksi parhaista. On kuitenkin muitakin hyviä vaihtoehtoja, kuten 8 Ball Billards Classic ja Pool Club. Voit jopa pelata biljardia 3D:ssä Biljardi Pool 8 -pelissä.

Ominaisuudet

  • Suosituin online biljardipeli
  • Pelaa eri puolilla maailmaa
  • Osta uusia keppejä, joiden tilastot ovat parantuneet
  • Realistinen fysiikka ja tyylikäs grafiikka

Tunnetaan myös nimellä

Miniclip pool

Julkaisupäivä

lokakuu 2010

Alusta

Tämä peli on saatavilla ensisijaisesti selainpohjaisena pelinä, mutta siitä on myös mobiiliversiot, jotka löytyvät Apple Storesta ja Google Play -kaupasta.

Esittelyvideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos