Logo CrazyGames.fi

Biljardipelit

Pelaa biljardia näissä ilmaisissa biljardipeleissä. Halusitpa sitten pelata onlinessa tai yksin, nämä pelit hoitavat homman! Lajittele pelejä suosituimman, eniten pelatun ja uusimman mukaan käyttämällä filttereitä.

Suositut tägit

Mitä ovat biljardipelit

Pool on luokiteltu cue-urheiluksi ja sitä voidaan myös kutsua pocket billiards nimellä. Poolia pelataan pöydällä, jossa on kuusi taskua, joihin pallot voidaan sijoittaa. Pool-pelejä on useita ja niillä on omat sääntönsä.

Mitkä ovat suosituimmat biljardipelit

  • Eight-Ball: Yleisimmin pelattu biljardipeli Yhdysvalloissa. Tavoitteena on valita väri ja pussittaa kaikki pallot joiden jälkeen musta 8-pallo.
  • Nine-Ball: Kiertopeli, jossa käytetään vain 9 ensimmäistä palloa. Pelaajien on kosketettava pöydällä olevaa pienintä numeroitua palloa, ja peli voitetaan pussittamalla yhdeksäs pallo.
  • Three-Ball: Kiertopeli, jossa käytetään vain kolmea palloa. Kaikki pallot on pussitettava, ja viimeisen lyönnin tehnyt pelaaja voittaa.
  • One-Pocket: Strateginen peli, jossa jokaiselle pelaajalle annetaan yksi pöydän kulmataskuista. Ensimmäinen pelaaja, joka saa 8 palloa vastustajansa kulmareikään, voittaa.

Keräsimme 21 parhaista ilmaisesta verkko biljardipelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-21, mukaan lukien 8 Ball Billiards Classic, Blast Billiards 4, Cue Billiard Club ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää