Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Biljardipelit

Pelaa biljardia näissä ilmaisissa biljardipeleissä. Halusitpa sitten pelata onlinessa tai yksin, nämä pelit hoitavat homman! Lajittele pelejä suosituimman, eniten pelatun ja uusimman mukaan käyttämällä filttereitä.

Mitä ovat biljardipelit

Pool on luokiteltu cue-urheiluksi ja sitä voidaan myös kutsua pocket billiards nimellä. Poolia pelataan pöydällä, jossa on kuusi taskua, joihin pallot voidaan sijoittaa. Pool-pelejä on useita ja niillä on omat sääntönsä.

Mitkä ovat suosituimmat biljardipelit

  • Eight-Ball: Yleisimmin pelattu biljardipeli Yhdysvalloissa. Tavoitteena on valita v√§ri ja pussittaa kaikki pallot joiden j√§lkeen musta 8-pallo.
  • Nine-Ball: Kiertopeli, jossa k√§ytet√§√§n vain 9 ensimm√§ist√§ palloa. Pelaajien on kosketettava p√∂yd√§ll√§ olevaa pienint√§ numeroitua palloa, ja peli voitetaan pussittamalla yhdeks√§s pallo.
  • Three-Ball: Kiertopeli, jossa k√§ytet√§√§n vain kolmea palloa. Kaikki pallot on pussitettava, ja viimeisen ly√∂nnin tehnyt pelaaja voittaa.
  • One-Pocket: Strateginen peli, jossa jokaiselle pelaajalle annetaan yksi p√∂yd√§n kulmataskuista. Ensimm√§inen pelaaja, joka saa 8 palloa vastustajansa kulmareik√§√§n, voittaa.

Pelaa parasta verkkoa Biljardipelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa 8 Ball Billiards Classic ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää