Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Biljardipelit

Pelaa biljardia näissä ilmaisissa biljardipeleissä. Halusitpa sitten pelata onlinessa tai yksin, nämä pelit hoitavat homman! Lajittele pelejä suosituimman, eniten pelatun ja uusimman mukaan käyttämällä filttereitä.

Mitä ovat biljardipelit

Pool on luokiteltu cue-urheiluksi ja sitä voidaan myös kutsua pocket billiards nimellä. Poolia pelataan pöydällä, jossa on kuusi taskua, joihin pallot voidaan sijoittaa. Pool-pelejä on useita ja niillä on omat sääntönsä.

Mitkä ovat suosituimmat biljardipelit

  • Eight-Ball: Yleisimmin pelattu biljardipeli Yhdysvalloissa. Tavoitteena on valita väri ja pussittaa kaikki pallot joiden jälkeen musta 8-pallo.
  • Nine-Ball: Kiertopeli, jossa käytetään vain 9 ensimmäistä palloa. Pelaajien on kosketettava pöydällä olevaa pienintä numeroitua palloa, ja peli voitetaan pussittamalla yhdeksäs pallo.
  • Three-Ball: Kiertopeli, jossa käytetään vain kolmea palloa. Kaikki pallot on pussitettava, ja viimeisen lyönnin tehnyt pelaaja voittaa.
  • One-Pocket: Strateginen peli, jossa jokaiselle pelaajalle annetaan yksi pöydän kulmataskuista. Ensimmäinen pelaaja, joka saa 8 palloa vastustajansa kulmareikään, voittaa.

Pelaa parasta verkkoa Biljardipelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa 8 Ball Billiards Classic ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää