Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Kilpa-pelit

Suosittuja pelejä

Autopelit

Autopelit ovat olleet pelaajien suosikkeja jo vuosikymmeniä. Tuona aikana kehittäjät ovat kehittäneet lajityyppiä ja innovoineet miellyttääkseen vaativaa nykyaikaista yleisöä.

Pelit kuten Road Crash ovat hyvä esimerkki. Road Crash on peli, jossa yhdistyvät idle-pelaaminen ja kilpa-ajaminen ja se tarjoaa koukuttavan hauskan kokemuksen.

Stunt-ajopelit ovat myös kiehtova yhdistelmä. Fly Car Stunt -pelissä kilpaillessasi vaarallisella maaperällä sinun on suunnattava maaliin putoamatta alla olevaan kuiluun.

Hyvää klassista ajopeliä ei kuitenkaan voita mikään. Ja niitä on paljon. Jotkut pyrkivät realismiin, ja toiset ovat arcade-tyylisiä ajopelejä, jotka antavat meille jännitystä. Jos etsit nopeita autoja ja jännittäviä kilpailuja, tutustu seuraavaan peliin. Extreme Asphalt: Car Racing.

Moottoripyöräpelit

Moottoripyöräilyn ajopelit juontavat juurensa varhaisimpiin pelikoneisiin, ja retropelejä ovat esimerkiksi Road Rash. Moto Road Rash 3D on kunnianosoitus alkuperäiselle NES-klassikolle, pelissä voit ajaa läpi liikenteen erilaisissa pelitiloissa.

Jos moottoripyöräilypelit ovat enemmän tyylisi, tarjolla on laaja kokoelma erilaisia moottoripyöräpelejä. pyöräilypelit selattavaksi.

Lisää Racing pelejä

Kaikissa ajopeleissä ei ajeta ajoneuvoja. Joissakin ajopeleissä ajetaan eläinten tai mielikuvitusolentojen välillä. Syksyn pavut, joka sopii jälkimmäiseen kuvaukseen, on hauska ja ilmainen eliminointipeli, joka on saanut inspiraationsa Fall Guys -pelistä.

Voit myös kilpailla vedessä muiden surffaajien kanssa vuonna Flipsurf.io, vesipohjainen online-ajopeli.

Voit pelata monia muita ajopelejä ilmaiseksi, joten selaa ajopelien kokoelmaa ja löydä yksi, joka sopii eniten pitämääsi kilpa-ajon lajityyppiin!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Kilpa-pelit ?

 1. Rally Racer Dirt
 2. Racing Limits
 3. Super Star Car
 4. MX Offroad Master
 5. Night City Racing
 6. Racing in City
 7. Stickman Zombie Annihilation
 8. Super Bike The Champion
 9. Derby Crash 5
 10. Highway Racer 2

Mitkä ovat parhaat Kilpa-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. DuckPark.io
 2. Real Cars in City
 3. Telekinesis Race 3D
 4. Super Thief Auto
 5. Turbo Stars - Rival Racing

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Kilpa-pelit?

 1. LOLBeans io

Mitä ovat Kilpa-pelit?

Kilpa-ajo-pelit sisältävät kaikenlaista kisaamista ajoneuvoilla tai olioilla yhtä tai useampaa vastustajaa vastaan. Autopelit ovat luultavasti suosituin pelityyppi. Nämä kilpa-ajo-pelit voivat sijoittua moottoriradoille, kiireisille kaduille tai mutaisille vuorille. Sivuillamme on laaja valikoima yksin pelattavia sekä verkossa pelattavia kilpa-ajo-pelejä joista valita.


Pelaa parasta verkkoa Kilpa-pelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Rally Racer Dirt ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää