Logo CrazyGames.fi

Kilpa-pelit

Autopelit

Autopelit ovat olleet pelaajien suosikkeja jo vuosikymmeniä. Tuona aikana kehittäjät ovat kehittäneet lajityyppiä ja innovoineet miellyttääkseen vaativaa nykyaikaista yleisöä.

Pelit kuten Road Crash ovat hyvä esimerkki. Road Crash on peli, jossa yhdistyvät idle-pelaaminen ja kilpa-ajaminen ja se tarjoaa koukuttavan hauskan kokemuksen.

Stunt-ajopelit ovat myös kiehtova yhdistelmä. Fly Car Stunt -pelissä kilpaillessasi vaarallisella maaperällä sinun on suunnattava maaliin putoamatta alla olevaan kuiluun.

Hyvää klassista ajopeliä ei kuitenkaan voita mikään. Ja niitä on paljon. Jotkut pyrkivät realismiin, ja toiset ovat arcade-tyylisiä ajopelejä, jotka antavat meille jännitystä. Jos etsit nopeita autoja ja jännittäviä kilpailuja, tutustu seuraavaan peliin. Extreme Asphalt: Car Racing.

Moottoripyöräpelit

Moottoripyöräilyn ajopelit juontavat juurensa varhaisimpiin pelikoneisiin, ja retropelejä ovat esimerkiksi Road Rash. Moto Road Rash 3D on kunnianosoitus alkuperäiselle NES-klassikolle, pelissä voit ajaa läpi liikenteen erilaisissa pelitiloissa.

Jos moottoripyöräilypelit ovat enemmän tyylisi, tarjolla on laaja kokoelma erilaisia moottoripyöräpelejä. pyöräilypelit selattavaksi.

Lisää Racing pelejä

Kaikissa ajopeleissä ei ajeta ajoneuvoja. Joissakin ajopeleissä ajetaan eläinten tai mielikuvitusolentojen välillä. Syksyn pavut, joka sopii jälkimmäiseen kuvaukseen, on hauska ja ilmainen eliminointipeli, joka on saanut inspiraationsa Fall Guys -pelistä.

Voit myös kilpailla vedessä muiden surffaajien kanssa vuonna Flipsurf.io, vesipohjainen online-ajopeli.

Voit pelata monia muita ajopelejä ilmaiseksi, joten selaa ajopelien kokoelmaa ja löydä yksi, joka sopii eniten pitämääsi kilpa-ajon lajityyppiin!

Mitä ovat Kilpa-pelit?

Kilpa-ajo-pelit sisältävät kaikenlaista kisaamista ajoneuvoilla tai olioilla yhtä tai useampaa vastustajaa vastaan. Autopelit ovat luultavasti suosituin pelityyppi. Nämä kilpa-ajo-pelit voivat sijoittua moottoriradoille, kiireisille kaduille tai mutaisille vuorille. Sivuillamme on laaja valikoima yksin pelattavia sekä verkossa pelattavia kilpa-ajo-pelejä joista valita.


Keräsimme 139 parhaista ilmaisesta verkko kilpa-pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Crazy Drift, Super Bike The Champion, DashCraft.io ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää