Logo CrazyGames.fi

Sotapelit

Suositut tägit

Sota voi tapahtua missä tahansa mittakaavassa. Pelissä Stick War on yksi suuri voima vastaan toinen, jotka kilpailevat toistensa ylivoimasta ja kuninkaan tappamisesta. Tässä pelissä pelaat yhtenä näistä joukoista, ja sinun on jatkuvasti parannettava armeijaasi ja luotava lisää yksiköitä voittaaksesi. Samankaltainen peli on Age of War. Jos haluat ottaa enemmän puolustavan lähestymistavan, kokeile peliä Endless Siege ja katso, kuinka kauan selviät päättäväisten örkkien hyökkäyksestä. Katso tornipuolustus-osiotamme löytääksesi lisää tällaisia pelejä.

Mikä tahansa onkaan suosimasi sodan maku, löydät sen tältä sivulta. Jos etsit jotain tarkempaa, tutustu muihin samankaltaisiin kategorioihin, kuten ammuntapelit, taistelupelit ja armeijapelit.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Sotapelit ?

 1. Bullet Force
 2. Air Wars 3
 3. Air Wars 2
 4. Pixel Warfare
 5. Kiomet
 6. Call of Tanks
 7. War Brokers
 8. North Kingdom: Siege Castle
 9. STUG (.io)
 10. Air Toons

Mitkä ovat parhaat Sotapelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Age Of War
 2. Wars of Worlds
 3. Tanks PVP Showdown
 4. Compact Conflict
 5. Tanks 2D: Tank Wars

Mitä ovat Sotapelit?

Sotapelit sisältävät valtioita, heimoja ja maanosia jotka taistelevat dominanssista. Ne tuppaavat peilailemaan pelisarjoja kuten Age of Empires tai Command & Conquer, jossa pelaajat ottavat komentoonsa suuria armeijoita, rakentavat kaupunkeja, linnoja tai tukikohtia sekä keräävät resursseja tai ostavat päivityksiä tai lisää yksikköjä/rakennuksia.


Pelaa parasta verkkoa Sotapelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Bullet Force ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää