Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Yhdistyspelit

Selaa kokoilmaamme yhdistyspelejä ja yhdistä mitä vain hedelmistä eläimiin. Lajittele lista parhaan, uusimman tai suosituimman mukaan käyttämällä annettuja suodattimia.

Pelaa parhaita ja uusimpia Yhdistys-pelejä

Ole ensimmäinen pelaaja, joka yhdistää pisteet

Sanat, jalokivet, hedelmät, kissat - kaikki asiat voidaan yhdistää. Valitse peli, joka yhdistää sinut siihen.

Yksi suosituimmista connect-peleistä on Connect 4 (neljä peräkkäin). Tässä pelissä sinun täytyy liittää yhteen neljä ympyrää peräkkäin ennen vastustajaasi. Jos haluat mieluummin pelata yksin ja tehdä jotain luovaa ja älykästä, tutustu Word Wipe:en ja yhdistä kirjaimet kaikista suunnista sanojen muodostamiseksi.

Luo pareja yhdistämällä laattoja

Tile matching -pelit ovat suosittu valinta tälle sivulle saapuville pelaajille. On olemassa erilaisia mahjong-pelejä jotka sopivat tähän muottiin, esim Onet Connect ja Mahjong Cook. Voit jopa yhdistää Simpsonien kasvoja Tiles of the Simpsons pelissä. Laattojen sovituspelit ovat täydellisiä, jos haluat pienen intensiteetin pelaamista.

Etsitpä sitten kadonnutta linkkiä tai haluat haastaa jonkun, täältä löytyy paljon yhdistämispelejä, jotka pitävät sinut kiireisenä!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Yhdistyspelit ?

 1. DOP: Draw One Part
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Word Wipe
 5. City Takeover
 6. Pipes: The Puzzle
 7. Om Nom Connect Classic
 8. Kitty Scramble: Word Stacks
 9. 4 In A Row Connected Multiplayer Online
 10. Tasty Match: Mahjong Pairs

Mitkä ovat parhaat Yhdistyspelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. DOP: Draw One Part
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Merge the Numbers
 5. Word Wipe

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Yhdistyspelit?

 1. Word Wipe

Mitä ovat Yhdistyspelit?

Yhdistyspelit sisältävät kahden tai useamman palan liittämistä yhteen, jollon ne poistuvat pelistä tai voittavat pelin. Täällä on monia erilaisia yksin pelattavia tai monen pelaajan yhdistyspelejä. Joissakin peleissä tarkoitus on yhdistää palasia ennen vastustajaasi, kun taas jotkut ovat yksinpelejä joissa yhdistät pareja, kuten mahjong.


Pelaa parasta verkkoa Yhdistyspelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa DOP: Draw One Part ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää