6 240
luokitukset
9,4

Pou on digitaalinen lemmikkipeli, jossa on erilaisia hauskoja minipelejä. Auta tätä söpöä pikku avaruusoliota kasvamaan ruokkimalla, siivoamalla ja leikkimällä hänen kanssaan.

Ominaisuudet

Auta Pou:ta kasvamaan!

Pou:lla on samat tarpeet kuin meillä kaikilla. Puhdista Pou saippualla, ruoki häntä erilaisilla herkuilla ja tutki vaatekaappia, jossa on hauskoja vaatteita, joihin Pou voi pukeutua.

Pelaa pelejä Pou:n kanssa

Pou rakastaa pelejä! Ja varmasti sinäkin rakastat. Voit pelata mäkiajoa, taivashyppelyä, vesihyppelyä, jet Pou:ta ja food drop -peliä, ne pitävät hymyn Poun kasvoilla :)

Voit myös mennä ulos leikkimään lisää leikkejä lemmikkisi kanssa! Varmista vain, että siivoat Pou:n sen jälkeen, kun olet pitänyt hauskaa koko päivän.

Päivittäisten tehtävien tasoittaminen

Joka päivä saat päivittäisiä tehtäviä, joista saat bonuspisteitä (XP). Näihin tehtäviin kuuluu esimerkiksi Pou:n pukeutuminen ja tasojen nostaminen.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Pou on peli, jossa hoidat virtuaalista lemmikkiä, kuten Tamagotchia. Jos rakastat eläinten ja avaruusolentojen hoitamista, selaa meidän lemmikkieläinpelejämme. Samanlaisia pelejä ovat My New Puppy ja Cute Unicorn. Meillä on myös pelejä, joissa on kissanpentuja, koiria ja kissoja!

Julkaisupäivä

  • Elokuu 2012 (Android)
  • Marraskuu 2012 (iOS)
  • Marraskuu 2021 (HTML5)

Kehittäjä

Pou:n on kehittänyt Zakeh Limited.

Alusta

Verkkoselain (tietokone ja mobiili)

Esittelyvideo

Kontrollit

Käytä hiirtä tai napauta ruutua puuhaillaksesi Poun ja esineiden kanssa.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos