Tornin Puolustus -pelit

Täältä löydät kokoelman torinpuolustuspelejä. Kaikki pelit ovat pelattavissa ilmaiseksi selaimellasi, joten voit pelata niitä vaikka heti!

Loputtomia vihollisia ja päivityksiä

Tornipuolustuspelit ovat sekä hauskoja että koukuttavia, sillä ne usein palkitsevat sinua jatkuvilla päivityksillä. Sen myötä saat tyydytystä siitä, että voit vapauttaa ammusten virrat kohti päättäväisten pahisten lisääntyvää hyökkäystä.

Suositellut Tower Defense pelit

Yksi peli, joka kiteyttää kaiken, mikä tornipuolustuksessa on hienoa, on Endless Siege. Tässä pelissä on kaikki hienoudet ja joka päivä vaihtuva ainutlaatuinen kartta.

Toinen ainutlaatuinen tornipuolustuspeli on Tower Swap. Tässä nokkelassa pelissä yhdistyvät match-3-mekaniikka ja aito tornipuolustusstrategia, joten se on houkutteleva kaikille, jotka pitävät match-3-pelistä, jossa on mukana annos strategista ajattelua.

Jos pidät klassisesta tornipuolustuksesta, älä katso kauemmas kuin pelit Cursed Treasure 2 ja Bloons Tower Defence.

Tutustu muuhun tornipelien kokoelmaan löytääksesi pelejä, joita voit pelata verkossa mobiili- tai pöytälaitteellasi!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Tornin Puolustus -pelit ?

 1. Wild Castle TD: Grow Empire
 2. Bloons Tower Defense
 3. Tower Swap
 4. DualForce Idle
 5. Cursed Treasure 2
 6. Bloons Tower Defense 2
 7. Endless Siege
 8. Clone2048
 9. Alien Invasion Tower Defense
 10. Cursed Treasure

Mitkä ovat parhaat Tornin Puolustus -pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Tower Swap
 2. Endless Siege
 3. Defenders of the Realm: An Epic War
 4. Cursed Treasure
 5. Zombies Can't Jump 2

Mitä ovat Tornin Puolustus -pelit?

Tornipuolustuspeleissä tarkoituksena on puolustaa tukikohtaa tai aluetta vihollisten aaltoja vastaan. Yleensä pelaajan pitää kerätä resursseja, rakentaa ja päivittää puolustusjoukkoja jotta kasvavat vihollisaallot saataisiin pysäytettyä. Usein tornipuolustuspelit jatkuvat niin pitkään kunnes puolustuksesi pettää vihollisaaltojen paineen alla.


Keräsimme 76 parhaista ilmaisesta verkko tornin puolustus -pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Wild Castle TD: Grow Empire, Bloons Tower Defense, Tower Swap ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää