Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Tornipuolustuspelit

Täältä löydät kokoelman torinpuolustuspelejä. Kaikki pelit ovat pelattavissa ilmaiseksi selaimellasi, joten voit pelata niitä vaikka heti!

Loputtomia vihollisia ja päivityksiä

Tornipuolustuspelit ovat sekä hauskoja että koukuttavia, sillä ne usein palkitsevat sinua jatkuvilla päivityksillä. Sen myötä saat tyydytystä siitä, että voit vapauttaa ammusten virrat kohti päättäväisten pahisten lisääntyvää hyökkäystä.

Suositellut Tower Defense pelit

Yksi peli, joka kiteyttää kaiken, mikä tornipuolustuksessa on hienoa, on Endless Siege. Tässä pelissä on kaikki hienoudet ja joka päivä vaihtuva ainutlaatuinen kartta.

Toinen ainutlaatuinen tornipuolustuspeli on Tower Swap. Tässä nokkelassa pelissä yhdistyvät match-3-mekaniikka ja aito tornipuolustusstrategia, joten se on houkutteleva kaikille, jotka pitävät match-3-pelistä, jossa on mukana annos strategista ajattelua.

Jos se ei onnistu, voit aina taistella erittäin aggressiivisten kanojen armeijaa vastaan pelissä Merge Cannon: Chicken Defence.

Jos pidät klassisesta tornipuolustuksesta, älä katso kauemmas kuin pelit Cursed Treasure 2 ja Bloons Tower Defence.

Tutustu muuhun tornipelien kokoelmaan löytääksesi pelejä, joita voit pelata verkossa mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Tornipuolustuspelit ?

 1. Age of Tanks Warriors: TD War
 2. Tower Swap
 3. Kiomet
 4. AOD - Art Of Defense
 5. Merge Cannon: Chicken Defense
 6. Tower Defense Clash
 7. Endless Siege
 8. Day D Tower Rush
 9. DualForce Idle
 10. Cursed Treasure 2

Mitkä ovat parhaat Tornipuolustuspelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Tower Swap
 2. Age of Tanks Warriors: TD War
 3. Merge Cannon: Chicken Defense
 4. Endless Siege
 5. We Not Survive

Mitä ovat Tornipuolustuspelit?

Tornipuolustuspeleissä tarkoituksena on puolustaa tukikohtaa tai aluetta vihollisten aaltoja vastaan. Yleensä pelaajan pitää kerätä resursseja, rakentaa ja päivittää puolustusjoukkoja jotta kasvavat vihollisaallot saataisiin pysäytettyä. Usein tornipuolustuspelit jatkuvat niin pitkään kunnes puolustuksesi pettää vihollisaaltojen paineen alla.


Pelaa parasta verkkoa Tornipuolustuspelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Age of Tanks Warriors: TD War ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää