Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Stickman-pelit

Taistele, ammu ja kilpaile tiesi läpi mahtavien stickman peliemme! Pelaa uusimpia ja parhaimpia stickman pelejä käyttämällä filtterejä joiden avulla löydät ne.

Kuten voitte kuvitella, suosituimmat stickman-pelit heijastavat sitä, mitkä pelit ovat yleisesti ottaen suosittuja. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa löytäväsi suhteettoman paljon stickman-pelejä... taistelupelejä, 2D tasohyppelypelejä ja ammuntapelejät tässä osiossa. Loppujen lopuksi ne ovat kaikkein toiminnantäyteisimpiä pelejä.

Stickman taistelupelit

Mitkä ovat hyviä stickman-taistelupelejä? Stickman Fighting 3D on erittäin arvostettu 1v1-taistelupeli, jossa on eeppisiä komboja ja liikkeitä, jotka muistuttavat parhaita tavallisia 3D-taistelupelejä.

Jos haluat mieluummin kävellä kadulla hakkaamassa jatkuvasti punkkareita millä tahansa aseella, jonka saat käsiisi, Stickman Street Fighting olisi sen sijaan poikkeuksellisen hyvä valinta.

Jos nämä kaksi vaihtoehtoa eivät toimi, voit riehua kuin villi räsynukke taistelemassa stickman-vihollisia vastaan lähitaistelu- ja projektiiliaseilla pelissä Stickman Supreme Duelist 2.

Stickman ammuntapelit

Stickman-ammuntapeleistä ei ole pulaa. Erityisesti stickman-sniperpeleistä, tuntemattomista syistä. Monissa näistä peleistä käytetään tarkka-ammuntakivääriä muiden stickmanien eliminoimiseen. Katso Elite Sniper ja pamautaa stickmanien päitä!

Henry Stickmin

Stickman-osiossa suosituimmat pelit ovat seuraavat Henry Stickmin pelit. Tämä sarja on kulttiklassikko, jota monet Youtubaajat pelaavat läpi katsojien huvitukseksi. Pelin kerronta on toimintaparodia, jota ohjaavat tekemäsi päätökset. Fleeing the Complex ja Escaping the Prison ovat kaksi hauskaa Henry Stickmin -peliä, jotka voi pelata läpi.

Lisää Stickman pelejä

Kuten näet, on useita sivuja stickman pelejä joita voit seuloa läpi ja löytää jotain jota rakastat pelata! Monet näistä peleistä eivät sovi tyypilliseen genremuottiin, kuten esim. Vex 5, joka on sivuttain rullaava toimintaräiskintäpeli, jonka keskiössä on Vex-niminen tikku-ukko. Peli on todella hauska ja sitä voi pelata millä tahansa laitteella!

Jos eeppiset taistelut ovat enemmän sinun juttusi, voit myös tutustua seuraavaan peliin Stickman Clans ja rakentaa joukkue paatuneita stickman sotureita valloittamaan maailmaa.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Stickman-pelit ?

 1. Ragdoll Archers
 2. Stickman Destruction 3 Heroes
 3. Stickman Battle Fight Warriors
 4. Man Runner 2048
 5. Jailbreak: Hide or Attack!
 6. Stickman WW2
 7. Stickman Clicker
 8. Turbo Stars - Rival Racing
 9. Stickman History Battle
 10. Dino Defense

Mitkä ovat parhaat Stickman-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Ragdoll Archers
 2. Ragdoll Throw Challenge
 3. Archer Ragdoll Masters
 4. Man Runner 2048
 5. Stickman Epic

Mitä ovat Stickman-pelit?

Stickman pelit kattavat jokaisen peligenren. Niissä on vain yksi ero. Pelaat tikku-ukkona, usein toisia tikku-ukkoja vastaan. Jos tätä ei lasketa, ne ovat aivan kuin tavallisia pelejä. On FPS-pelejä, 2D tasohyppelyitä, kilpa-ajopelejä, RPG-pelejä ja jopa moninpelejä 3D-grafiikoilla. Kaikissa näissä peleissä on tikku-ukkohahmoja.


Pelaa parasta verkkoa Stickman-pelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Ragdoll Archers ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää