Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Kolikkopelit

Klassiset kolikkopelit

Kun ajattelet kolikkopelejä, usein mieleen tulee flipperipelit ja muut klassikot, kuten Space Invaders, joka aikoinaan mullisti markkinat suosiollaan. Space Invaders on kolikkopelien kulta-ajalta, myöhäiseltä 1970-luvulta ja aikaiselta 1980-luvulta.

Elä uudelleen tämän nostalgisen ajan äänet ja kuvat pelaamalla alkuperäistä Space Invadersia tai katsomalla meidän Asteroidipelivalikoimamme ja Pac-Man pelit. Näissä osioissa on sekä alkuperäisien pelien versiot, että uusia versioita peleistä jollakin twistillä.

Modernit kolikkopelit

Nuoremmalle yleisölle vanha kulta-aika saattaa tuntia muinaishistorialta. Näinä päivinä kolikkopelit ovat genre joissa peleissä on intuitiiviset kontrollit, nopea pelin tahti ja nouseva vaikeusaste. On olemassa paljon uusiakin pelejä, jotka sopivat tähän kuvaukseen - joista monia voit löytää täältä, pelattavina suoraan selaimessasi.

Fireboy ja Watergirl 5 on erinomainen esimerkki pelistä joka inkorporoi kolikkopelien mekaniikat moderniin kaksinpelattavaan pulmapeliin. On myös olemassa suosittuja juoksupelejä, jotka sisältävät esteiden väistelyä eri tasojen läpijuostaessa.

Retropelit

1990-luvun alkupuolella kolikkopelit nousivat suosioon uudestaan Street Fighter 2:sen myötä. Tämä synnytti monta muuta suosittua peliä ikonisilla ääniraidoilla ja addiktoivalla pelattavuudella varsinkin taistelun ja kilpa-ajon genreissä. Joitain kuuluisia titteleitä olivat Tekken, Mortal Kombat ja Ridge Racer.

Pelit jotka popularisoituivat konsoleilla, kuten NES ja Sega Genesis, myös sopivat kolikkopelien muottiin. Voit katsoa NES-pelejä ja Sega Genesiksen klassikoita, kuten Road Rash ja Sonic The Hedgehog Crazygamesin sivuilla.

Riippumatta siitä minkä ajan arkadissa haluat käydä, Crazygamesilta löytyy kronologisesti sopiva peli. Useimamt pelimme käyttävät HTML5-formattia, joka sopii mihin tahansa moderniin selaimeen. Jotkin pelit myös toimivat Flash:issa. Nämä pelit toimivat, kun annat selaimesi pyörittää Flashia kyseisellä sivulla.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Kolikkopelit ?

 1. Space Waves
 2. Ragdoll Archers
 3. Crazy Motorcycle
 4. Merge & Construct
 5. Junkyard Sim
 6. Man Runner 2048
 7. Helix Jump
 8. Fish Eat Getting Big
 9. BlockBuster Puzzle
 10. Jailbreak: Hide or Attack!

Mitkä ovat parhaat Kolikkopelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Ragdoll Archers
 2. Tile Journey
 3. Match Arena
 4. Smarty Bubbles
 5. Space Waves

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Kolikkopelit?

 1. Drift Boss
 2. Flappy Bird

Mitä ovat Kolikkopelit?

Kolikkopelit genrenä sisältävät kuuluisia klassikkoja, kuten Pac-Man, Asteroids ja Space Invaders. Se on evolvoitunut myös sisältämään moderneja pelejä, joiden aestetiikkaan ja pelin tyyliin vaikuttaa klassiset kolikkopelit. Täällä Crazygamesissa voit pelata monia kolikkopelejä ilman kolikkopelikonetta.

Pelaa parasta verkkoa Kolikkopelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Space Waves ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää