Logo CrazyGames.fi

Drift Boss

Luokitus:
8,6
(79 833 ääniä)
Julkaistu:
joulukuu 2019
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Drift boss on driftauspeli jota pelataan yhtä nappia painamalla. Aja ajoneuvollasi hankalien mutkien ympäri ja kuoppien yli, kunnes putoat alustalta. Jatka pelaamista ansaitaksesi palkintoja ja avataksesi parempia autoja!

Kuinka pelata

Drift Boss on yksinkertainen, suoraviivainen peli. Ohjaat autoa vain oikealle napsauttamalla ja vasemmalle vapauttamalla napin.

Ajoitus ja tulevaisuuteen katsominen ovat kuitenkin avainasemassa alustalla pysymisessä. On hankalia kohtia, kuten kuoppia, jotka sinun on otettava huomioon, kun käännyt kulmiin. Jotkin tasanteet ovat myös kapeampia ja vaativat tarkkaa harkintaa kääntyessä.

Palkinnot

Mitä enemmän pelaat Drift Bossia, sitä helpompi on välttää putoaminen alustalta. Peli palkitsee sinua edistymisestäsi monin eri tavoin.

Päivittäiset palkinnot - palaa joka päivä kerätäksesi uuden päivittäisen palkinnon

Spin to win - Spin to win -palkinnot ovat satunnaisia palkintoja, joita voi saada milloin tahansa pelin aikana.

Nämä palkinnot ovat joko vahvistimia tai kolikoita, joilla voit ostaa mitä tahansa vahvistimista autoihin, joilla on parempi ajettavuus. Boosterit ovat jokaisen pelin alussa tarjottavia etuja, jotka auttavat parantamaan suorituskykyäsi. Niitä ovat esimerkiksi tuplapisteet, autovakuutus ja kolikkopyörähdys, jotka ovat käytettävissä vain yhden ajokerran ajan.

Ominaisuudet

  • Pelaa helposti yhden painikkeen ohjaimilla
  • Avattavissa olevat ajoneuvot, joiden käsittelyä on parannettu
  • Edistyminen palkitaan päivittäin

Lisää Drifting-pelejä

Sivuillamme on enemmänkin drifting pelejä 3D-grafiikalla, täysillä radoilla ja mahtavilla autoilla. Tässä on joitakin suosituimmista 3D-drifting-peleistä:

Julkaisupäivä

joulukuu 2019

Alusta

Verkkoselain (tietokone ja mobiili)

Kontrollit

Paina hiiren vasenta painiketta tai välilyöntinäppäintä driftataksesi oikealle.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos