Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Jalkapallopelit

Voisiko sinusta tulla jalkapallolegenda ja maalitykki Messin ja Ronaldon tapaan? Tartu tilaisuuteen ja kokeile jalkapallopeliemme kokoelmaa!

Jalkapallopelejä on pelattu niin kauan, että ne ovat olleet olemassa jo ennen ensimmäistä pelikonsolia. Kun ensimmäiset konsolit tulivat markkinoille, alettiin nähdä Fifan ja Football Managerin kaltaisia pelejä, jotka ovat nykyään valtavia pelisarjoja.

Nyt voit pelata useita jalkapallopelejä selaimessasi ilmaiseksi. Pääset mukaan näihin peleihin mukavasti tietokoneen tai mobiililaitteen avulla.

Pelaa uusimmassa liigassa

Jalkapallopelejä julkaistaan usein vuosittain, koska asiat muuttuvat usein todellisessa urheilumaailmassa. Soccer Legends 2021 on uusi peli Soccer Legends -sarjassa, jota voit pelata yksin tai ystävien kanssa! Voit myös pelata Euro Cupissa pelissä Soccer Skills: Euro Cup 2021.

Lauo rangaistuslaukauksia

Haluatko laukoa rangaistuslaukauksia? On olemassa useita pelejä, joissa voit ottaa rangaistuslaukauksia tai pelata maalivahtina. Liity mukaan ja etene ylöspäin pelissä Penalty Superstar tai pelaa ampujana ja maalivahtina pelissä Penalty Fever 3D.

Pelaa maailmanmestaruuskilpailuissa

Jos haluat vain pelata jalkapalloa maailman suurimpia joukkueita vastaan ja hallita pelaajia täysin, tutustu peleihin World Soccer Cup 2018 ja Bola Soccer.. Näissä peleissä voit ohjata suosikkimaajoukkuettasi ja viedä ne voittoon!

Kun olet valloittanut koko maailman jalkapallon, haluat ehkä jäädä eläkkeelle kentältä ja siirtyä johtotehtäviin. Tutustu jalkapallon hallintapeleihin, kuten Club Manager 2019.

Suosittuja jalkapallopelejä

Pelimaailmassa kaikki on mahdollista. Joitakin tunnetuimpia jalkapallopelejä ovat ne, jotka elvyttivät lajityypin, kuten Rocket League. Tämän osion suosituin peli on SocCar, peli, jossa ohjaat palloa RC-autolla, aivan kuten Rocket Leaguessa.

Jalkapallo on niin suosittu urheilulaji, että se on tuottanut satoja pelejä niin faneille kuin pelaajillekin. Voit pelata joukkueissa muita pelaajia vastaan ympäri maailmaa, ampua rangaistuslaukauksia, elää uudelleen MM-kisoja ja pelata eläintarhan eläimenä. Voit jopa pelata jalkapalloa supersankarina, mikä ei ehkä ole mahdollista todellisessa maailmassa.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Jalkapallopelit ?

 1. Soccer Legends 2021
 2. Soccer Random
 3. Penalty Shooters 2
 4. Soccer Dash
 5. Free Kick Classic (3D Free Kick)
 6. CarBall.io
 7. Soccer Bros
 8. Penalty Shooters 3
 9. Idle Soccer Manager
 10. Soccer Masters: Euro 2020

Mitkä ovat parhaat Jalkapallopelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Soccer Random
 2. Soccer Legends 2021
 3. Free Kick Classic (3D Free Kick)
 4. Soccer Dash
 5. CarBall.io

Mitä ovat Jalkapallopelit?

Jalkapallopelit laittavat sinut kentälle ammattilaisten kanssa. Ohjaa yhtä tai useampaa pelaaja, lauo ja tee maali! Piditpä sitten klassisista vanhanaikaisista futispeleistä tai haluat pelata jalkapalloa ainutkertaisella twistillä, sivustollamme on paljon pelejä joihin voit iskeä nappiksesi.


Pelaa parasta verkkoa Jalkapallopelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Soccer Legends 2021 ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää