Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Pakenemis-pelit

Näissä pakopeleissä sinun täytyy paeta erilaisista rakennuksista, tilanteista, saarilta ja vankityrmistä. Ne testaavat nokkeluuttasi ja taitojasi!

Pakohuoneet siirtyvät virtuaalimaailmaan

Pakohuonepelit ovat suosituin pakopelityyppi. Tämä pelilaji valloitti maailman myrskyn lailla tosielämän pakohuonepeleinä, joissa osallistujien oli ratkaistava joukko vihjeitä ja arvoituksia paetakseen huoneesta ennen kuin aika loppui.

On olemassa useita virtuaalisia pakohuonepelejä, joita voit nyt pelata verkossa täällä CrazyGamesissa. Ehkä suosituin niistä on Escape or Die, Isotronicin kehittämä peli. Tällä kehittäjällä on sarja menestyksekkäitä pelejä tässä tyylilajissa, johon kuuluu myös pelit Escape or Die 2 ja The White Room.

Myös muiden kehittäjien pakohuonepelit ovat valtavan suosittuja, kuten esimerkiksi Computer Office Escape ja Machine Room Escape.

Pelottavat pakopelit

Pakopeleihin yhdistetään usein kauhuelementtejä. Tämä lisää tilanteeseen ylimääräistä painetta ja ahdistusta, joka heikentää kykyäsi ajatella selkeästi. Tutustu Creepy Granny Scream: Scary Freddy-peliin joka on kauhuun perustuva pakokokemus!

Toimintapainotteiset Pakopelit

Jos pidät pakopeleistä, joissa on suuri annos toimintaa, älä katso kauemmas kuin Laboratorion jäänteet - nokkela indie-peli, jossa pelaat laboratoriossa kasvatettua olentona, joka kukistaa väkivaltaiset luojansa. Myös klassinen Fleeing the Complex Henry Stickmin sarjasta on hyvä vaihtoehto.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Pakenemis-pelit ?

 1. Drift Escape
 2. SpiderDoll
 3. Endless Hot Pursuit
 4. Rooms Home Escape
 5. Puzzle Room Escape
 6. Noob: Zombie Prison Escape
 7. Exhibit of Sorrows
 8. DRAMA
 9. Metro Escape
 10. Elevator Room Escape

Mitkä ovat parhaat Pakenemis-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Drift Escape
 2. Krampus
 3. Noob: Zombie Prison Escape
 4. Exhibit of Sorrows
 5. Puzzle Room Escape

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Pakenemis-pelit?

 1. Trap the Cat

Mitä ovat Pakenemis-pelit?

Pakenemispelit sisältävät tilanteista pakenemista ongelmanratkaisutaitojen avulla. Tavoite on varsin yksinkertainen - pakene huoneesta tai alueelta. Mutta haasteet ja arvoitukset vaativat nopeaa ja loogista ajattelua ennen kuin aika loppuu kesken.


Pelaa parasta verkkoa Pakenemis-pelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Drift Escape ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää