Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Fleeing the Complex

Luokitus:
9,5
(527 475 ääniä)
Julkaistu:
marraskuu 2015
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS)
Luokitus:

Olet loukussa pienessä vankilakammiossa, ja sinun on paettava omasta sellistäsi, sekä koko vankilasta! Jos epäonnistut, sinua odottaa kuolema... Fleeing the Complex on hämmästyttävä tikku-ukkopohjainen pakopeli. Tätä tiukkaa vankilaa vartioivat vaaralliset tikku-ukko sotilaat. Sinun on tehtävä hyviä ja nopeita päätöksiä päästäkseen vapaaksi. Onnea!

Tausta

Vuonna 2015 julkaistu Fleeing the Complex on Henry Stickmin-seikkailusarjan viides ja (toistaiseksi) viimeinen jatko-osa. Kuten aikaisemmissakin peleissä (Breaking the Bank, Escaping the Prison, Stealing the Diamond ja Infiltrating the Airship), tavoitteenasi on valita oikeat polut, työkalut ja liikkeet, kun yrität murtautua eri paikkoihin tai ulos niistä - tai aiheuttaa vain ongelmia.

Koko peli perustuu nopeaan ajatteluun, strategiaan ja päätöksentekoon. Matkan varrella löydät apua ympäristöstä ja jopa vanhoista tai uusista ystävistä. Jokainen jatko on sidottu edelliseen peliin (ts. Escaping the Prison tapahtuu Henryn rikollisen toiminnan takia Breaking the Bank:issa). Kaikki tekemäsi valinnat eivät johda huonoon loppuun, mutta jotkut johtavat "epäonnistumiseen" alusta alkaen. Breaking the Bankissa jokainen valinta epäonnistuu. Tämä johtaa Henryn vangitsemiseen, joka johtaa vankilasta pakenemiseen. Se, että et voi ennustaa, mikä valinta on järkevin, tarkoittaa, että Fleeing the Complex on yhtä arvaamaton kuin aiemmat pelit (paitsi Breaking the Bank).

Julkaisupäivä

Marraskuu 2015

Kehittäjä

Puffballs United teki tämän pelin.

Alustat

  • verkkoselain
  • Android
  • iOS
Tämä versio jäljittelee Flashia, koska sitä ei enää tueta laajalti. Voit pelata alkuperäistä Flash-versiota täällä.

Kontrollit

Kontrollit ovat yksinkertaiset. Sinulle näytetään valinta ruudulla ja klikkaat haluamaasi vaihtoehtoa.
Mainos
Apple Store Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos