Logo CrazyGames.fi

Mahjong-pelit

Pelaa Mahjongia selaimellasi ja rentoudu parhaimman laattayhdistyspelin äärellä. Tämä kokoelma Mahjong pelejä sisältää Mahjongia kaikissa skenaarioissa mitä voit vain kuvitella, alkuperäisestä Mahjongista aina 3D-Mahjongiin.

Suositut tägit

Kuinka pelata Mahjongia

Perinteinen Mahjong perustuu 144 laatasta koostuvaan, päällekkäin pinottuun pelilautaan. Mahjongin tavoitteena on saada samat laatat yhteen siirtämällä ne vierekkäin. Tämä on kuitenkin mahdollista vain, jos voit siirtää laattaa vasemmalle tai oikealle häiritsemättä muita laattoja.

Kun saat yhden tason laatat valmiiksi, alla olevat laatat paljastuvat, jolloin voit yhdistää ne ja jatkaa etenemistä tornissa.

Perinteiset Mahjong-pelit

Oletko valmis yhdistämään 144 laattaa jotka ovat täynnä aivoja askarruttavia symboleja? Aloita perinteisistä Mahjong-peleistä oppiaksesi perusteet ja hioaksesi silmääsi hienoja yksityiskohtia varten.

Mahjong Classic on erinomainen aloituspiste. Se on suoraviivainen Mahjong-pasianssi, jossa on ylhäältä alas -näkymä ja perinteiset kiinalaiset symbolit. Käytä vihjeitä, kun olet jumissa!

Kun olet oppinut alkuperäisen pelin, voit leikkiä erilaisilla Mahjong-asetelmilla Mahjong Real-pelissä. On olemassa paljon Mahjong-pelejä, jotka muistuttavat hyvin paljon alkuperäistä peliä, mutta joissa on erilaisia asetteluja ja näkökulmia vaihtelun vuoksi.

Nykyaikaiset Mahjong-pelit

Astu perinteisten rajoitusten ulkopuolelle luovien Mahjong-pelien maailmaan. Monet pelit ovat tuoneet uusia ideoita Mahjongin maailmaan.

Mahjong Dark Dimensions on yksi tällainen innovatiivinen peli. Tässä nimikkeessä pelataan Mahjongia 3D-kuutiolla, ja modernit pelielementit, kuten pistekertoimet ja bonukset, palkitsevat sinua. Aika on myös rajoittava tekijä, mikä lisää vaikeutta. Tämä peli on loistavaa aivojumppaa kokeneelle pelaajalle.

Joissakin Mahjong-peleissä perinteiset symbolit korvataan suosituilla hahmoilla, kuten Tiles of the Simpsons ja Hello Kitty Mahjong-peleissä, jotka tuovat peliin vain ripauksen modernia kuvastoa laatta-matching-pelejä aloittaville.

Mitä ovat Mahjong-pelit?

Mahjong on klassinen laattayhdistyspeli joka haastaa aivojasi. Mahjong Solitaire on tyypillinen variaatio jota pelataan verkossa ja joka on yksinpelattava versio alkuperäisestä neljän pelaajan Kiinalaisesta Mahjongista. Löydä kokoelman perinteisiä ja innovatiivisia Mahjong-pelejä täältä.


Keräsimme 90 parhaista ilmaisesta verkko mahjong-pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Monster Mahjong, Tiles of the Simpsons, Mahjong Tower ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää