Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Lautapelit

Pelaa suosikki-lautapelejäsi verkossa. Olipa se sitten ludo, shakki tai tammi, tulet löytämään parhaimmat lautapelit kasvavasta kokoelmastamme. Voit hyödyntää filttereitä jolloin voit suodattaa pelejä parhaimman, uusimman tai eniten pelatun mukaan.

Testaa taitojasi klassisissa lautapeleissämme

Vaikka videopelit ovatkin hallinneet pelimaailmaa, lautapelit ovat kestäneet ajan hammasta. Olemme tuoneet nämä klassikkopelit nykyaikaan. Meillä on upea valikoima huippuluokan lautapelejä, joita voit pelata verkossa älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Jos pidät klassisista peleistä, kuten shakista, ludosta ja Yahtzeesta, olet tullut oikeaan paikkaan! Voit kokeilla pelejä, opetella säännöt ja aloittaa parhaiden lautapelien pelaamisen verkossa jo tänään.

Mitä nykyaikaisia lautapelejä voit pelata verkossa?

Sekä lapset että aikuiset voivat nauttia näistä loistavista peleistä. Moni on varmasti nauttinut perheen peli-illasta - nyt voit tehdä sen tietokoneella tai tabletilla! Mutta millaisia lautapelejä voit odottaa löytäväsi sivustoltamme? On olemassa lukuisia klassisia perheiden lautapelejä, mm:

Nämä ovat vain joitakin CrazyGamesissa pelattavista klassikkopeleistä. On myös valikoima strategiapelejä, korttipelejä ja yhteistoiminnallisia pelejä. Meillä on yli 70 erilaista nimikettä, joista voit nauttia. Lautapeliluetteloamme päivitetään usein, joten muista käydä tarkistamassa tilanne usein.

Mitä voit odottaa näiltä mahtavilta pöytäpeleiltä?

Tällaiset pelit voivat vaihdella luokasta riippuen, mutta niillä on yhteisiä piirteitä. Ensinnäkin pelejä pelataan yleensä laudalla tai määrätyllä pelialueella. Toiseksi pelissä on usein pelinappuloita (kuten shakissa, dominossa ja tammessa). Monissa lautapeleissä käytetään myös noppaa, mikä tuo peliin sattumanvaraisuuden elementin.

Roolipeleissä on usein yksittäisiä hahmoja, joita voit siirtää pelilaudalla. Selainlautapeleissä on yleensä myös useita eri pelimuotoja, kuten:

 • Yksinpelit teko√§lyvastustajia vastaan
 • Moninpelit kavereita vastaan samalla laitteella pelaavia pelaajia vastaan
 • Moninpelit verkkovastustajia vastaan

UKK

Mitkä ovat suosituimmat Lautapelit ?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Ludo King
 3. Magnet Chess
 4. Chess Free
 5. Chess Online Multiplayer
 6. Sweety Ludo
 7. Foono Online Multiplayer
 8. 4 In A Row Connected Multiplayer
 9. Flames & Fortune
 10. Tic Tac Toe Online

Mitkä ovat parhaat Lautapelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Wordmeister
 3. Ludo King
 4. Blooming Gardens
 5. Chess Online Multiplayer

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Lautapelit?

 1. Backgammon Online
 2. Yahtzee Online
 3. Battleship
 4. Rummikub

Mitä ovat Lautapelit?

Lautapelit ovat pelejä, joita pelataan yleisesti merkityllä pelialustalla. Ihmiset ovat pelanneet lautapelejä tuhansien vuosien ajan ja pelit kuten Backgammon ovat yli 5000 vuotta vanhoja. Nyt voit pelata niitä selaimessasi vain yhdellä hiiren klikkauksella.


Pelaa parasta verkkoa Lautapelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Mahjongg Solitaire ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää