Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Ludo King

Luokitus:
8,0
(215 454 ääniä)
Kehittäjä:
Gametion Global
Julkaistu:
elokuu 2023
Viimeksi päivitetty:
helmikuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Ludo King on online-Ludo-peli. Voit pelata Ludo Kingia online-moninpelitilassa tai paikallisesti ja tietokoneen vastustajia vastaan. Ensimmäinen pelaaja, joka siirtää kaikki neljä kappaletta kotikolmioon, voittaa pelin!

Tietoja Ludo Kingistä

Ludo King on online-versio klassisesta Ludo-lautapelistä. Voit pelata ystävien ja perheen kanssa tai tietokonetta vastaan. Se on todella helppo peli oppia, joten se sopii kaiken ikäisille pelaajille.

Ludon säännöt

Ludo on peli, jota pelaa kaksi tai neljä pelaajaa. Jokaisen pelaajan on valittava yksi neljästä saatavana olevasta väristä.

Peli alkaa siitä, että jokainen pelaaja vuorotellen heittää noppaa. Jotta pelaaja voi aloittaa kappaleen siirtämisen pöydän ympäri, hänen on heitettävä kuusi. Kun sinulla on useita kappaletta pelissä, voit valita minkä kappaleen haluat siirtää.

Kuuden sääntö

  • Jos sinulla on yksi tai useampia kappaleita peliss√§, voit valita, otetaanko uusi pala peliin vai siirret√§√§nk√∂ se kuusi v√§li√§.
  • Pelaajat, jotka heitt√§v√§t kuuden, ansaitsevat ylim√§√§r√§isen heiton.

Miehitetyt neliöt

  • Jos nappulasi laskeutuu vastustajan miehitetylle neli√∂lle, heid√§n nappulansa palaa takaisin alkuun, ja heid√§n on heitett√§v√§ kuusi ottaakseen se takaisin.
  • Jos laskeudut samalle neli√∂lle kuin toinen kappaleesi, se est√§√§ vastustajien polun.

Kuinka voittaa

Huomaat viisi neliötä kutakin väriä suuntaavat kohti keskiosaa. Kun yksi kappaleistasi tekee matkan koko laudan ympäri, se seuraa tätä värillistä polkua, kunnes se saavuttaa keskuksen.

Kun kaikki neljä nappulaa ovat päässeet keskelle, olet suorittanut pelin loppuun. Voittaja on se, joka onnistuu pääsemään keskustaan ensin. Muut pelaajat taistelevat sitten, kunnes kaikki nappulat ovat saavuttaneet keskikohdan.

Samanlaisia pelejä

Vieraile lautapeliosastollamme pelataksesi lisää lautapelejä . Löydät lisää perheen suosikkeja, kuten Yatzy ja 4-in-a-row. Katso korttipelejämme ja löydä muita moninpelejä, joita voit pelata ystävien ja perheen kanssa, kuten Uno Online.

Kehittäjä

Ludo Kingin on kehittänyt GAMETION AKA Gamotronix.

Julkaisupäivä

Huhtikuu 2017

Alustat

  • nettiselain
  • Android
  • iOS

Viimeksi päivitetty

29. helmik. 2024

Kontrollit

Vasen klikkaus heittääksesi noppaa ja valitaksesi palan.

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos