Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Ensimmäisen persoonan ammuntapelit

Valitse lempi aseistuksesi ja hyppää mukaan kilpailullisiin online-taisteluihin näissä ensimmäisen persoonan ammuntapeleissä. Voit lajitella pelejä parhaimpien, uusimpien ja eniten pelattujen mukaan käyttämällä filttereitä.

Kuinka pelata FPS-pelejä

Useimmissa ensimmäisen persoonan räiskintäpeleissä voit valita asearsenaalista, kuten pistooleista, konekivääreistä, haulikoista ja räjähteistä. Näissä peleissä voit myös pelata erilaisissa 3D-kartoissa eri paikoissa. Voit pelata osana tiimiä ja käyttää tiimityöskentelyä hyödyksesi tai pelata muita suosittuja pelitiloja, kuten FFA-peliä (free-for-all), jossa jokainen pelaa omillaan.

Miten kehittyä FPS-pelejä

Kun olet oppinut perustaidot, tutustu näihin vinkkeihin, joiden avulla voit parantaa peliäsi ja alkaa kerätä tappoja:

 • L√∂yd√§ itsellesi sopivat aseet
 • √Ąl√§ panikoi tai r√§iski ymp√§riins√§ - ajattele, t√§ht√§√§ ja ammu.
 • Virit√§ hiiren herkkyys itsellesi sopivaksi
 • Harjoittelu tekee mestarin, joten jatka pelaamista!

Parhaat FPS-pelit

Jos etsit parhaita selainpohjaisia FPS-pelejä, olet oikeassa paikassa. Lajittelu "eniten pelattujen" mukaan yläreunassa auttaa sinua suodattamaan suosituimmat pelimme. Kuten kaikki ammattilaispelaajat tietävät, FPS-pelit on rakennettu PC:lle - ja niissä on aina verkkomoninpeli.

Shell Shockers on yksi näistä peleistä, jossa on upeita karttoja ja munamaisia hahmoja, jotka avautuvat ja tihkuvat keltuaista, kun tapat ne. Bullet Force ja Forward Assault: Remix ovat kaksi ilmaista FPS-peliä, jotka tarjoavat klassista, nopeatempoista ja kilpailukykyistä pelattavuutta.

FPS-pelit ovat suosituimpia pelejä sivustollamme.

Näitä FPS-pelejä voi pelata ilmaiseksi

Kaikki täällä olevat ensimmäisen persoonan räiskintäpelit ovat ilmaisia pelattavaksi selaimessasi, eikä lataamista tarvita. Monia parhaista peleistä on ihanteellista pelata PC:llä - tai ne ovat vain PC:llä, mutta monia FPS-pelejä on saatavilla myös mobiililaitteille.

Jos haluat muita siistejä FPS-peliehdotuksia, tutustu peliin Crazy Pixel Apocalypse tai vaihda tappavat aseet paintball-aseisiin pelissä Modern Blocky Paint.

Samanlaiset genret

Jos haluat ammuskella eri näkökulmasta, tutustu meidän kolmannen persoonan ammuntapeleihimme. Muita asiaankuuluvia luokkia ovat sniper-pelit, asepelit ja moninpelit.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Ensimmäisen persoonan ammuntapelit ?

 1. DEADSHOT.io
 2. Shell Shockers
 3. Build and Crush
 4. Kirka.io
 5. Bullet Force
 6. Hazmob FPS: Online Shooter
 7. BLOCOPS
 8. Time Shooter 2
 9. Muscle Gun.IO
 10. Voxiom.io

Mitkä ovat parhaat Ensimmäisen persoonan ammuntapelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Kirka.io
 2. Skibidi Toilets: Infection
 3. Grandfather Road Chase: Shooter
 4. DEADSHOT.io
 5. Time Shooter 2

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Ensimmäisen persoonan ammuntapelit?

 1. Shell Shockers
 2. Krunker

Mitä ovat Ensimmäisen persoonan ammuntapelit?

Ensimmäisen Persoonan Ammuntapelit (FPS) ovat ammuntapelejä joissa on ensimmäisen persoonan perspektiivi. Niitä pelataan usein kilpailullisesti vekossa. Voit käyttää aseita kuten pistooleita ja haulikoita ja jopa bazookoita joilla voit taktisesti päihittää vastustajasi erilaisissa ympäristöissä.


Pelaa parasta verkkoa Ensimm√§isen persoonan ammuntapelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa DEADSHOT.io ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää