Logo CrazyGames.fi
background

2-pelaajan pelit

Haasta kaveri tai kaksi kahden pelaajan peleissämme! 2-pelaajan pelimme sisältävät hurjapäisiä urheilupelejä kuten Basketball Stars ja rauhallisia lautapelejä, sekä kaikkea näiden väliltä.

Suositut tägit

2 pelaajan pelejä verkossa

2-pelaajan pelejä verkossa

Kahden pelaajan pelit ovat vieläkin jännittävämpiä, jos osallistut otteluihin muiden pelaajien kanssa verkossa. Voit kilpailla ystäviesi kanssa tai muita vastaan ympäri maailmaa eeppisissä kahden pelaajan moninpeleissä. Esimerkkejä näistä 2-pelaajan peleistä ovat mm. Rooftop Snipers, Master Chess, ja 8-Ball Billiards. Rooftop Snipers, Master Chess, ja 8-Ball Billiards.

Yhteistyöpelit 2-pelaajalle

Jos haluat mieluummin pysyä samalla puolella ystäviesi kanssa (viisas valinta), on paljon kahden pelaajan pelejä, joita voitte pelata yhteistyössä. Fireboy- ja Watergirl-sarja on hyvä esimerkki pelistä, jossa molempien pelaajien on työskenneltävä yhdessä selvittääkseen pulmia. Voitte myös pelata yhdessä Basketball Stars-pelissä.

Mitä voit odottaa kahden pelaajan peleiltä?

Tämä tyylilaji on laaja - pelaajat ja ystävät voivat painia toisensa maan tasalle Wrestle Jumpissa tai pelata yhdessä Fireboy ja Watergirl 5:ssä. Tässä joitain yleisiä saatavilla olevia kahden pelaajan pelityyppejä:

Näitä pelejä riittää paljon pelattavaksi online- ja offline-moninpelinä ystävien kanssa. Kahden kontrollien käyttäminen on yleisin tapa pelata näitä nimikkeitä. Yksi pelaaja voi käyttää hiirtä, kun taas toinen käyttää näppäimistöä.

Selaa koko kokoelmaa

Kuten näet, CrazyGamesilla on tarjolla erinomainen valikoima 2-pelaajan pelejä. Saatavilla on yli 200 nimikettä, joten jokaiselle löytyy jotakin. Mikset tutustuisi joihinkin tarjolla oleviin loistaviin peleihin ja pitäisi hauskaa ystäviesi kanssa?

Jos haluat pelata useamman kuin kahden pelaajan kanssa, tutustu 3-pelaajan peleihin ja moninpeleihin.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat 2-pelaajan pelit ?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Basketball Stars
 3. 8 Ball Billiards Classic
 4. Stickman Battle Fight Warriors
 5. House of Hazards
 6. Soccer Legends 2021
 7. BasketBros
 8. Basketball Legends 2020
 9. 12 MiniBattles
 10. Rooftop Snipers

Mitkä ovat parhaat 2-pelaajan pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Getaway Shootout
 3. Master Chess
 4. Basketball Stars
 5. MiniBattles

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja 2-pelaajan pelit?

 1. Master Chess
 2. Snakes and Ladders
 3. Foosball
 4. Splix.io
 5. 4 in a Row
 6. Ludo King
 7. Checkers Online
 8. Tug the Table

Mitä ovat 2-pelaajan pelit?

Kahden pelaajan pelit antavat sinun pelata kaverisi kanssa, joko yhteistyössä tai toisianne vastaan. Joskus tulette istumaan saman tietokoneen ääressä ja ohjaamaan eri hahmoja käyttäen näppäimistön eri näppäimiä. Myös 2-pelaajan online moninpeli-pelejä on paljon.


Keräsimme 253 parhaista ilmaisesta verkko 2-pelaajan pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Crazy Roll 3D, Basketball Stars, 8 Ball Billiards Classic ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää