Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Ajopelit

Pelaa satoja ajopelejä, mukaanlukien kilpa-ajoa, sivulta katsottuja moottoripyöräpelejä ja 3D-simulaattoreita.

Aseta itsesi kuskin tuoliin mihin tahansa ajoneuvoon, moottoripyöristä monsteriautoihin ja nopeisiin superautoihin. On olemassa monen monta yksin- ja moninpeliä kaikille ajamista rakastaville pelaajille!

Kilpa-ajo pelit

Vie ajotaitosi ajoradalle jännittävissä, ilmaisissa kilpa-ajo peleissä. Jos haluat huimaavan elämyksen ralliajosta mutaisilla, kosteilla teillä, katso Dirt Rally Driver HD.

Klassiselle ralliajoelämykselle, hyppää realistiseen Extreme Asphalt pelin pariin ja aja siistejä autoja niiden maksiminopeuksilla monimuotoisilla, photogeenisillä radoilla. Voit nauttia eri pelimuodoista ja uskomattomista grafiikoista.

Useimmissa kilpa-ajopeleissä on immersoiva 3D-grafiikka ja niistä voi nauttia parhaiten koko näytön tilassa.

Ajosimulaattoripelit

Jossain vaiheessa historiaa, pelinkehittäjä tajusi, että kaikkien ajopelien ei tarvitse olla kilpa-ajopelejä. Pelaajat myös usein nauttivat vain autojen ajamisesta itsessään, niiden hajottamisesta tai kuljetusrekkojen ajamisesta paikasta A paikkaan B.

Jos tykkäät rekkojen ajamisesta, katso Truck Simulator: Russia elääksesi elämää, jossa kuljetat Venäjän läpi lasteja. Näideen kauniiden maisemien läpi ajaminen voi olla hyvin terapeuttista.

Meillä on laaja valikoima kuorma-autopelejä. Tässä kategoriassa voit ajaa kaikkea kuorma-autoista lumenraivaajiin ja kaivureihin.

Avoimen maailman ajopelit

Nopeiden autojen ajaminen avoimessa maailmassa voi olla innostava elämys. Madalin Stunt Cars 2 sisältää 34 detaljoitua autoa ja laajan stunttialueen hyppyreillä ja esteillä, joiden kanssa voit tehdä siistejä temppuja.

On olemassa myös hiekkalaatikkomaisia ajopelejä, joissa voit rakentaa itse ratasi käyttämällä paloja, ramppeja ja muita esineitä. Voit tämän jälkeen testata niitä ja ajaa niitä unelmiesi autolla.

Lisää ajopelejä

CrazyGames tarjoaa laajan valikoiman ajopelejä. On olemassa monen pelaajan ajopelejä joissa voit taistella muita ajoneuvoja vastaan laajoissa areenoissa. Ajopelejä, joissa ajat intensiivisiä poliisien takaa-ajoja. Jopa pelejä joissa ajat Kamaz kuorma-autoa Siperian maastojen läpi.

Useimmat ajopelimme ovat HTML5-yhteensopivia, joten ne toimivat useimmilla selaimilla. Voit pelata mitä peliä haluat ilmaiseksi!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Ajopelit ?

 1. Racing Limits
 2. Crazy Descent
 3. Sky Riders
 4. Mr. Racer
 5. Moto X3M
 6. Drift Arena
 7. Night City Racing
 8. Derby Crash 3
 9. MX Offroad Master
 10. Rally Racer Dirt

Mitkä ovat parhaat Ajopelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Crazy Descent
 2. Mr. Racer
 3. Drift Escape
 4. Crazy Motorcycle
 5. Sunset Bike Racing

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Ajopelit?

 1. Moto X3M
 2. Drift Hunters

Mitä ovat Ajopelit?

Ajopelit pistävät sinut usein kuskin paikalle eri liikennevälineissä. Kiidä eri kilparatojen ympäri superautoissa tai käy maantielle rahtirekassa kuljettaessasi materiaaleja. Suosituimmat ajopelit sisältävät kilpa-autoja, mutta monimuotoisuutta löytyy myös simulaattoreista, avoimista maailmoista ja stunttipeleistä.

Pelaa parasta verkkoa Ajopelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Racing Limits ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää