Logo CrazyGames.fi

Autopelit

Kisaa autoilla ympäri kaupunkien katujen, tee stuntteja tai vain ajele huviksesi! Selaa laajaa kokoelmaamme autopelejä ja löydä uusi ajokkisi. Voit etsiä uusimmat ja parhaimmat autopelit filtterien avulla.

Suositut tägit

Pelaa autopelejä verkossa

Valitse ajoneuvosi ja pelaa internetin parhaita autopelejä. Voit ajaa kilpaa maaliin asti, kokeile pysäköintiä, tai pelaa linja-autonkuljettajana tänään.

Kaikkia autopelejämme voi pelata ilmaiseksi selaimessasi, lataamista ei tarvita. Autopelimme pysyvät maksuttomina mainosten ansiosta, jotka on sijoitettu häiritsemättömästi peleihin ja verkkosivuston ympärille. Monissa ilmaisissa autopeleissämme on myös online-moninpeli, kuten pelissä SocCar.

Valitse ajoneuvosi ja pelaa internetin parhaita autopelejä. Jos haluat ajaa ympäriinsä ja tehdä hurjia temppuja nopeilla autoilla, Madalin Stunt Cars 2 on peli, jossa voit pelata verkossa muiden pelaajien kanssa.

Etsitkö lisää toimintaa? Assault Bots on online-areenapeli, jossa ajat tankeilla ja tuhoat muita pelaajia.

Aja unelmiesi autoa

Drifting pelit ja ajopelit ovat suosittuja valintoja autofanaatikkojen keskuudessa. Gran Turismon ja Need for Speedin kaltaisten suurten pelien innoittamina niissä on usein lukuisia eksoottisia ajoneuvoja, moottorivirityksiä ja esteettisiä parannuksia, jotka pitävät sinut koukussa peliin.

Drift Hunters on loistava drifting-peli, jossa voit ajelehtia vapaasti eri radoilla ja ansaita rahaa autojesi päivittämiseen ja uusien ostamiseen.

Highway Racer on toinen erinomainen valinta, sillä nopeasta ajattelusta ja liikenteen väistelystä ruuhkaisella moottoritiellä palkitaan pisteillä, joita voi käyttää uusiin autoihin ja päivityksiin.

Lisää autopelejä

Jos haluat tutkia syvemmälle syvyyksiin ajopelit yleisemmin, tutustu näihin luokkiin:


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Autopelit ?

 1. Drift Hunters
 2. Highway Racer
 3. Madalin Cars Multiplayer
 4. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 5. Madalin Stunt Cars 2
 6. Downtown 1930s Mafia
 7. Crazy Drift
 8. Crash Test Idle
 9. Drift Boss
 10. DashCraft.io

Mitkä ovat parhaat Autopelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Street Race Fury
 2. Drift Dudes
 3. Drift Boss
 4. Road Turn
 5. Driver FRVR

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Autopelit?

 1. Dune Buggy
 2. Extreme Car Driving Simulator

Mitä ovat Autopelit?

Autopelit asettavat sinut kuskin penkille kaikenlaisiin autoihin ja tilanteisiin. Pelit vaihtelevat realistisista 3D-autopeleistä 2D-tasohyppelypeleihin. Voit tutkia vapaasti eri maailmoita, mennä driftailemaan tai tehdä mitä tahansa autojen ajamiseen liittyvää.


Pelaa parasta verkkoa Autopelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Drift Hunters ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää