Logo CrazyGames.fi

Autopelit

Kisaa autoilla ympäri kaupunkien katujen, tee stuntteja tai vain ajele huviksesi! Selaa laajaa kokoelmaamme autopelejä ja löydä uusi ajokkisi. Voit etsiä uusimmat ja parhaimmat autopelit filtterien avulla.

Suositut tägit

Pelaa autopelejä verkossa

Valitse ajoneuvosi ja pelaa internetin parhaita autopelejä. Voit ajaa kilpaa maaliin asti, kokeile pysäköintiä, tai pelaa linja-autonkuljettajana tänään.

Kaikkia autopelejämme voi pelata ilmaiseksi selaimessasi, lataamista ei tarvita. Autopelimme pysyvät maksuttomina mainosten ansiosta, jotka on sijoitettu häiritsemättömästi peleihin ja verkkosivuston ympärille. Monissa ilmaisissa autopeleissämme on myös online-moninpeli, kuten pelissä SocCar.

Valitse ajoneuvosi ja pelaa internetin parhaita autopelejä. Jos haluat ajaa ympäriinsä ja tehdä hurjia temppuja nopeilla autoilla, Madalin Stunt Cars 2 on peli, jossa voit pelata verkossa muiden pelaajien kanssa.

Etsitkö lisää toimintaa? Assault Bots on online-areenapeli, jossa ajat tankeilla ja tuhoat muita pelaajia.

Aja unelmiesi autoa

Drifting pelit ja ajopelit ovat suosittuja valintoja autofanaatikkojen keskuudessa. Gran Turismon ja Need for Speedin kaltaisten suurten pelien innoittamina niissä on usein lukuisia eksoottisia ajoneuvoja, moottorivirityksiä ja esteettisiä parannuksia, jotka pitävät sinut koukussa peliin.

Drift Hunters on loistava drifting-peli, jossa voit ajelehtia vapaasti eri radoilla ja ansaita rahaa autojesi päivittämiseen ja uusien ostamiseen.

Highway Racer on toinen erinomainen valinta, sillä nopeasta ajattelusta ja liikenteen väistelystä ruuhkaisella moottoritiellä palkitaan pisteillä, joita voi käyttää uusiin autoihin ja päivityksiin.

Lisää autopelejä

Jos haluat tutkia syvemmälle syvyyksiin ajopelit yleisemmin, tutustu näihin luokkiin:


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Autopelit ?

 1. Super Star Car
 2. Bouncy Motors
 3. Highway Racer
 4. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 5. Crazy Drift
 6. Sky Car Drift
 7. Traffic Cop 3D
 8. Assault Bots
 9. Highway Racer 2
 10. Drift Boss

Mitkä ovat parhaat Autopelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Drift Boss
 2. Street Race Fury
 3. Car Drawing Game
 4. Mike And Mia Beach Day
 5. Road Turn

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Autopelit?

 1. Drift Boss
 2. Drift Hunters
 3. SCAR

Mitä ovat Autopelit?

Autopelit asettavat sinut kuskin penkille kaikenlaisiin autoihin ja tilanteisiin. Pelit vaihtelevat realistisista 3D-autopeleistä 2D-tasohyppelypeleihin. Voit tutkia vapaasti eri maailmoita, mennä driftailemaan tai tehdä mitä tahansa autojen ajamiseen liittyvää.


Pelaa parasta verkkoa Autopelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Super Star Car ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää