Autopelit

Kisaa autoilla ympäri kaupunkien katujen, tee stuntteja tai vain ajele huviksesi! Selaa laajaa kokoelmaamme autopelejä ja löydä uusi ajokkisi. Voit etsiä uusimmat ja parhaimmat autopelit filtterien avulla.

Pelaa autopelejä verkossa

Valitse ajoneuvosi ja pelaa internetin parhaita autopelejä. Jos haluat ajaa ympäriinsä ja tehdä hurjia temppuja nopeilla autoilla, Madalin Stunt Cars 2 on peli, jossa voit pelata verkossa muiden pelaajien kanssa.

Etsitkö lisää toimintaa? Assault Bots on online-areenapeli, jossa ajat tankeilla ja tuhoat muita pelaajia.

Aja mitä tahansa ajoneuvoa

Voit rajata tätä ilmaisten autopelien kokoelmaa edelleen valitsemalla tietyn genren.

Drifting pelit ja ajopelit ovat suosittuja valintoja. Drift Hunters on loistava drifting-peli, jossa voit liikkua vapaasti eri kartoilla ja ansaita rahaa uusiin autoihin driftaamalla.

GTA-pelit ovat myös hyvä vaihtoehto. Suosittu GTA-autopeli on Grand Action Simulator, avoimen maailman rikospeli, jossa suoritat tehtäviä ja aiheutat kaaosta.

Lisää autopelejä

Jos haluat sukeltaa syvemmälle ajopelien syvyksiin tutustu näihin luokkiin:


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Autopelit ?

 1. Highway Racer
 2. Madalin Cars Multiplayer
 3. Madalin Stunt Cars 2
 4. Drift Hunters
 5. Downtown 1930s Mafia
 6. Derby Crash 4
 7. Assault Bots
 8. Super Star Car
 9. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 10. DashCraft.io

Mitkä ovat parhaat Autopelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Highway Racer
 2. Adventure Drivers
 3. Drift Boss
 4. Idle Racing
 5. Driver FRVR

Mitä ovat Autopelit?

Autopeli asettavat sinut kuskin penkille kaikenlaisiin autoihin ja tilanteisiin. Pelit vaihtelevat realistisista 3D-autopeleistä 2D-tasohyppelypeleihin. Voit tutkia vapaasti eri maailmoita, mennä driftailemaan tai tehdä mitä tahansa autojen ajamiseen liittyvää.


Keräsimme 411 parhaista ilmaisesta verkko autopelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Highway Racer, Madalin Cars Multiplayer, Madalin Stunt Cars 2 ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää