Palapeli-pelit

CrazyGame:sissa on suuri valikoima erilaisia pulmapelejä haastamaan älykkyyttäsi. Meiltä löytyy moderneja muisti-, kaava- ja logiikkaongelmia ratkottavaksesi.

3D pulmapelejä

Modernin pelinkehityksen ansiosta pulmapelit ovat tuleet myös visuaalisesti immersoiviksi erilaisilla väreillä, tyydyttävillä animaatioilla ja 3D grafiikoilla.

Yksi innovatiivinen 3D pulmapeli on Poly Art 3D. Pelissä selvität 3D-pulmia kääntämällä palikoita. Kauniit kuvat ja grafiikat yllyttävät sinua siirtymään aina seuraavaan pulmaan.

Jos nautit pakopelien paineesta ja jännityksestä, katso House of Secrets 3D ja selvitä talon mysteeri paetaksesi. Jos haluat saman kokemuksen, jossa myös murhaaja jahtaa sinua, pelaa Creepy Granny Scream ja et tule pettymään. Jos tykkäät pakenemisesta, meillä on erikseen dedikoitu osio pakopeleille.

Traditionaaliset pulmapelit

Entä ne klassiset pulmapelit, joista puhuimme aikaisemmin? Meillä on niitä riittoisasti, osa normaalissa klassisessa muodossaan, osa uusilla twisteillä.

Palapelejä

Voit nauttia palapeleistä ilman puuttuvien palojen ärsytystä. Tutki ikonisia kaupunkeja Jigsaw City Tripissa. Voit asettaa itse vaikeusasteen ja ratkaista palapelejä eri kaupungeista kuten Pariisista tai Tokiosta. Kuvittele joutuvasi tekemään saman oikeilla paloilla.

Korttipelejä

Korttipelit ovat tunnettu vapaa-ajan aktiviteetti. Ne ovat kulkeneet sukupolvelta toiselle. Voit nauttia niistä parhaimpia meillä, kuten Phase 10 ja Uno Online.

Jos pelaat yksin, meillä on laaja valikoima Solitaire pelejä. Voit valita klassisista pasianssipeleistä, kuten Klondike ja Spider Solitaire ja näiden lisäksi Hot Air Solitaire, joka näyttää myös visuaalisesti hyvältä pelatessasi.

Sanapelejä

Jos nautit palapeleistä ja korttipeleistä, todennäköisesti tykkäät myös sanapeleistä. Voit valita useista traditionaalisista tai täysin uusista sanapeleistä. Kokeile Text Twist 2:sta ja katso kuinka monta sanaa keksit ennen uin aika loppuu!

Kaikki pulmapelit

Riippumatta siitä, mikä pulmapeli sopii parhaiten sinulle, löydät sen täältä. Useimmat pelimme ovat HTML5-pohjaisia, joten ne toimivat missä tahansa sovelluksessa. Useat pelimme käyttävät myös Flashia, joten salli se kysyttäessä.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Palapeli-pelit ?

 1. Wood Cutter - Saw
 2. Whooo?
 3. Cups - Water Sort Puzzle
 4. Escape or Die
 5. Cut the Rope
 6. Mahjong Classic
 7. The White Room
 8. The White Room 2
 9. Logica Emotica
 10. Tower Swap

Mitkä ovat parhaat Palapeli-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Mahjong Classic
 2. Tower Swap
 3. Mahjong Cards
 4. Wood Blocks
 5. TenTrix

Mitä ovat Palapeli-pelit?

Pulmapelit sisältävät pelejä, jotka keskittyvät pulmien selvittämiseen. Monet pelit ovat klassisia logiikka-, sana- ja palapelejä, kuten Mahjong. Ajan kuluessa pulmapelit ovat evolvoituneet sisältämään immersoivaa tarinaa vaikeammilla ongelmilla.

Keräsimme 1107 parhaista ilmaisesta verkko palapeli-pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Wood Cutter - Saw, Whooo?, Cups - Water Sort Puzzle ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää