Logo CrazyGames.fi

Palapeli-pelit

Suositut tägit

CrazyGame:sissa on suuri valikoima erilaisia pulmapelejä haastamaan älykkyyttäsi. Meiltä löytyy moderneja muisti-, kaava- ja logiikkaongelmia ratkottavaksesi.

3D pulmapelejä

Modernin pelinkehityksen ansiosta pulmapelit ovat tuleet myös visuaalisesti immersoiviksi erilaisilla väreillä, tyydyttävillä animaatioilla ja 3D grafiikoilla.

Yksi innovatiivinen 3D pulmapeli on Poly Art 3D. Pelissä selvität 3D-pulmia kääntämällä palikoita. Kauniit kuvat ja grafiikat yllyttävät sinua siirtymään aina seuraavaan pulmaan.

Jos nautit pakopelien paineesta ja jännityksestä, katso House of Secrets 3D ja selvitä talon mysteeri paetaksesi. Jos haluat saman kokemuksen, jossa myös murhaaja jahtaa sinua, pelaa Creepy Granny Scream ja et tule pettymään. Jos tykkäät pakenemisesta, meillä on erikseen dedikoitu osio pakopeleille.

Traditionaaliset pulmapelit

Entä ne klassiset pulmapelit, joista puhuimme aikaisemmin? Meillä on niitä riittoisasti, osa normaalissa klassisessa muodossaan, osa uusilla twisteillä.

Palapelejä

Voit nauttia palapeleistä ilman puuttuvien palojen ärsytystä. Tutki ikonisia kaupunkeja Jigsaw City Tripissa. Voit asettaa itse vaikeusasteen ja ratkaista palapelejä eri kaupungeista kuten Pariisista tai Tokiosta. Kuvittele joutuvasi tekemään saman oikeilla paloilla.

Korttipelejä

Korttipelit ovat tunnettu vapaa-ajan aktiviteetti. Ne ovat kulkeneet sukupolvelta toiselle. Voit nauttia niistä parhaimpia meillä, kuten Phase 10 ja Uno Online.

Jos pelaat yksin, meillä on laaja valikoima Solitaire pelejä. Voit valita klassisista pasianssipeleistä, kuten Klondike ja Spider Solitaire ja näiden lisäksi Hot Air Solitaire, joka näyttää myös visuaalisesti hyvältä pelatessasi.

Sanapelejä

Jos nautit palapeleistä ja korttipeleistä, todennäköisesti tykkäät myös sanapeleistä. Voit valita useista traditionaalisista tai täysin uusista sanapeleistä. Kokeile Text Twist 2:sta ja katso kuinka monta sanaa keksit ennen uin aika loppuu!

Kaikki pulmapelit

Riippumatta siitä, mikä pulmapeli sopii parhaiten sinulle, löydät sen täältä. Useimmat pelimme ovat HTML5-pohjaisia, joten ne toimivat missä tahansa sovelluksessa. Useat pelimme käyttävät myös Flashia, joten salli se kysyttäessä.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Palapeli-pelit ?

 1. Cups - Water Sort Puzzle
 2. Open 100 Doors
 3. Drop & Merge the Numbers
 4. The Rooms: Escape Challenge
 5. Tower Swap
 6. sandspiel
 7. Monster Mahjong
 8. The Box of Secrets
 9. Exhibit of Sorrows
 10. Home Design: Decorate House

Mitkä ovat parhaat Palapeli-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Tower Swap
 2. sandspiel
 3. TenTrix
 4. Mahjong Classic
 5. Skydom

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Palapeli-pelit?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Yatzy
 3. 2048
 4. Sugar, Sugar
 5. 10x10
 6. Shift
 7. Mahjong Shanghai
 8. Wood Blocks
 9. 4 in a Row
 10. TriPeaks Solitaire
 11. Mahjong 3D
 12. Gin Rummy Online
 13. Fairway Solitaire
 14. Ludo King
 15. Mergest Kingdom
 16. Tropical Merge
 17. Color by Number
 18. Rummikub
 19. Block Champ
 20. Mahjong Connect
 21. Microsoft Solitaire Collection
 22. Pet Connect
 23. Crescent Solitaire
 24. Microsoft Spider Solitaire
 25. Spot the Difference
 26. Microsoft Mahjong
 27. Jewels Blitz 4

Mitä ovat Palapeli-pelit?

Pulmapelit sisältävät pelejä, jotka keskittyvät pulmien selvittämiseen. Monet pelit ovat klassisia logiikka-, sana- ja palapelejä, kuten Mahjong. Ajan kuluessa pulmapelit ovat evolvoituneet sisältämään immersoivaa tarinaa vaikeammilla ongelmilla.

Keräsimme 1123 parhaista ilmaisesta verkko palapeli-pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Cups - Water Sort Puzzle, Open 100 Doors, Drop & Merge the Numbers ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää