Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Farm Merge Valley

Luokitus:
8,6
(59 632 ääniä)
Julkaistu:
elokuu 2023
Viimeksi päivitetty:
heinäkuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Farm Merge Valley on rento maatalouspeli, jossa voit yhdistää erilaisia eläimiä ja esineitä päivittääksesi niitä. Kasvata viljelykasveja ja lisää eläimiä maatilallesi samalla kun laajennat jännittäville uusille maille. Koe rauhallinen maatilaelämä, josta olet aina unelmoinut, kun saat palkintoja erilaisista haasteista.

Miten pelata

Yhdistä kasvattaaksesi maatilaasi

Rakenna täydellinen maatilaelämä ystävällisille naapureillesi ja eläimillesi. Aloita yhdistämällä viljelykasveja, jotta voit kasvattaa uusia asioita. Voit luoda erilaisia eläimiä, viljelykasveja ja materiaaleja tavaroiden valmistamiseen ja rakennusten korjaamiseen.

Nosta kokemustasoasi

Jatka yhdistämistä saadaksesi kokemuspisteitä ja nostaa tasoa. Tasotuksen myötä avaat uusia esineitä ja palkintoja, jotka auttavat sinua etenemään pelissä. Tasojen noustessa saat enemmän peliominaisuuksia ja alueita, jotka auttavat laajentamaan maatilaasi.

Täytä tilaukset ansaitaksesi rahaa

Kun eläimesi tuottavat tulosta, voit käyttää saatuja tuotteita valmistamaan tavaroita myytäväksi. Voit käyttää ansaitsemaasi rahaa ostamaan uusia maa-alueita ja laajentamaan maatilaasi uusiin korkeuksiin. Löydät uusia rakennuksia, joita voit kunnostaa ja laajentaa tuotantoasi, jolloin saat suurempia rahapalkkioita.

Lisää samankaltaisia pelejä

Kun olet päässyt läpi Farm Merge Valleyn, saatat haluta kokeilla jotain uutta. Tutustu yhdistämispelien ja maatalouspelien valikoimaamme löytääksesi lisää ilmaisia ja hauskoja pelikokemuksia. Tower Swap ja Tropical Merge ovat kaksi suosittua vaihtoehtoa.

Ominaisuudet

  • Yhdist√§ viljelykasveja ja el√§imi√§ luodaksesi arvokkaampia esineit√§
  • Suorita erilaisia teht√§vi√§ ja ker√§√§ palkintoja ty√∂si tuloksena
  • Laajenna alueita, kun edistyt peliss√§
  • Rakenna kaunis, itses√§ilytt√§v√§ maatilael√§m√§

Julkaisupäivä

marraskuu 2022

Alusta

Selain (työpöytä ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

05. heinäk. 2024

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos