Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

2048

Luokitus:
8,1
(8 067 ääniä)
Julkaistu:
joulukuu 2019
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Wiki-sivut:

2048 on Gabriele Cirullin kehittämä yksinpelinä pelattava liukupalapeli. Yhdistä laatat, joilla on sama potenssi 2, saadaksesi kokonaissumman. Tavoitteenasi on jatkaa laatkojen yhdistämistä tällä tavalla, kunnes saavutat 2048!

Lapset nauttivat yksinkertaisesta haasteesta, jossa he yhdistävät numeroita tyhjentääkseen tilaa ja pysyäkseen hengissä. On hienoa nähdä heidän keksivän strategioita, miten yhdistää tehokkaasti yhä suurempia numeroita. He eivät tajua sitä, mutta he oppivat tekemään nopeaa yhteenlaskua. Lisäksi peli vaatii maantieteellistä ajattelua, jotta voi välttää jumiutumisen.

Arvostelu: FamilyGamingDatabase.

Kuinka pelata

Käytä nuolinäppäimiä siirtääksesi kaikki laatat haluttuun suuntaan. Joka kerta kun siirrät, peliin ilmestyy uusi 2. Kun kaksi samaa numeroa sisältävää laattaa koskettavat toisiaan, ne sulautuvat yhdeksi, tuplataen numeerisen arvon. Jatka laatkojen liu'uttamista, kunnes saavutat korkeimman pistemäärän. Lopullisena tavoitteena on saada yksi laatta saavuttamaan numero 2048. Ole varovainen liikkuessasi, sillä pelilauta täyttyy joka kerta kun siirrät! Jos pelilauta täyttyy kokonaan etkä saavuta numeroa 2048, peli päättyy.

Vinkkejä ja niksejä

  • Keskit√§ huomiosi ruudukon reunaan. Haluat, ett√§ korkein numero on kauniissa nurkassa, josta se on helposti saatavilla.
  • Jatka korkeampien numeroiden luomista tuon nurkan ymp√§rille, jotta voit yhdist√§√§ ne kun ne t√§sm√§√§v√§t.
  • Jos korkeammat numerot p√§√§tyv√§t keskelle, voit helposti eksy√§ saavuttamattomien numeroiden keskelle, ja lopulta joudut aloittamaan uuden pelin.

Mikä on 2048?

2048 on avoimen lähdekoodin pulmapeli, jossa on mukana matematiikkaa. Pelaajat liu'uttavat numerolaattoja ruudukossa luodakseen suurempia numeroita. Peli valloitti maailman maaliskuussa 2014, kun se julkaistiin. Kehittäjä oli yllättynyt, sillä hän teki sen yhden viikonlopun aikana.

Tämän jälkeen pelistä on luotu ja jaettu useita muunnelmia avoimen lähdekoodin projektin ansiosta. Tällä sivulla oleva 2048-peli on alkuperäinen versio, mutta alta löydät muitakin versioita.

Muut 2048-versiot

Tarkista 2048-pelimme lisää versioita tästä nettiklassikosta! Voit pelata ainutlaatuista versiota 2048 verkossa pelissä Cubes 2048.io, tai pelata alkuperäistä herkullista sushiversiota pelissä Sushi Drop.

Kehittäjä

Gabriele Cirulli loi 2048-pelin. Se perustuu Veewo Studion 1024-peliin ja on konseptiltaan samankaltainen kuin Asher Vollmerin peli Threes.

Julkaisupäivä

Maaliskuu 2014

Alustat

Tämä laattoihin perustuva pulmapeli on saatavilla selaimessa ja toimii millä tahansa laitteella (mukaan lukien iOS- ja Android-älypuhelimet).

Kontrollit

Voit liikuttaa paloja käyttämällä nuolinäppäimiä tai pyyhkäisemällä.

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos