Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Toimintapelit

Ilmainen online toimintakokoelmamme sisältää klassisia 2D-tasohyppelypelejä, sarjakuvamaisia seikkailuja ja sarja strategia- ja 3D-pelejä. Pidä hauskaa sadoissa hauskimmista toimintapeleistä, vieläpä ilmaiseksi. Suodata pelejä "pelatuimpien" mukaan löytääksesi suosituimmat toimintapelit.

CrazyGames tarjoaa laajan valikoiman toiminnantäyteisiä pelejä, jotka pitävät sinut uppoutuneena peliin. Nautitpa sitten nopeatempoisista ammuntapeleistä kaikissa muodoissaan - tai poliisin takaa-ajon jännittävästä kiireeseestä, löydät sen täältä suoraan selaimestasi.

Haastavat toimintapelit

Toimintapeleissä on kyse haasteiden voittamisesta, usein fyysisesti. Pelissä tarvitaan yleensä reaktioaikaa ja silmä-käsi-koordinaatiota, joten sinun on ajateltava nopeasti suoriutuaksesi pelissä hyvin.

Joissakin toimintapeleissä näihin peruselementteihin lisätään ongelmanratkaisua vaikeilla haasteilla ja pulmilla. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi Vex 4 ja Vex 5 ,jotka vaativat nopeaa ajattelua, loistavaa tekniikkaa ja koordinaatiota, jotta pääset läpi yhä monimutkaisemmista tasorakenteista, jotka ovat täynnä tappavia ansoja.

Muissa toimintapeleissä ei ole niinkään kyse haasteesta vaan enemmänkin rennosta hauskanpidosta, kuten esim.peleissä Hide N Seek ja Mellakka pako.

Toimintapainotteiset pelit

Myös yksinkertaisia toimintapelejä on paljon. Ehkä haluat vain päästää höyryjä ja pitää hauskaa pelien pelaamisessa. Ehkä haluat vapauttaa verilöylyä ja kaaosta jännittävissä 2D-taisteluissa. Jos näin on, Stickman Supreme Duelist 2 ja Stickman World War saattavat olla etsimääsi sekasortoa.

Toiminta/seikkailupelit

Seikkailuissa on usein toimintaa. Mitä seikkailu olisi ilman sitä? Tutustu seikkailupelit -osioon sukeltaaksesi immersiivisiin matkoihin ja tutkimusretkiin, toiminnan kanssa tai ilman.

Selaa koko valikoimaa tai kokeile joitakin suositelluista peleistä. Pelimme ovat HTML5-pelejä, ja niitä voi pelata heti useimmissa selaimissa.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Toimintapelit ?

 1. Build and Crush
 2. Stickman Destruction 3 Heroes
 3. House of Hazards
 4. BLOCOPS
 5. Stickman Battle Fight Warriors
 6. Sandbox City
 7. Age of Tanks Warriors: TD War
 8. Space Wars Battleground
 9. Stickman WW2
 10. Iron Crusher

Mitkä ovat parhaat Toimintapelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Getaway Shootout
 2. Merge Army
 3. Merge Cannon: Chicken Defense
 4. Archer Ragdoll Masters
 5. Iron Crusher

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Toimintapelit?

 1. Jacksmith
 2. Cuphead
 3. Battleship

Mitä ovat Toimintapelit?

Toiminta on laaja pelikategoria joka vangitsee sinut jatkuvaan jännitykseen. Monet toimintapelit sisältävät sekoituksen ampumista, tappelemista ja ajamista, kuitenkaan sopimatta täysin mihinkään yksittäiseen kategoriaan. Toiminta/Seikkailu on säännöllinen crossover-genre.


Pelaa parasta verkkoa Toimintapelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Build and Crush ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää