Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Jacksmith

Luokitus:
9,2
(31 690 ääniä)
Julkaistu:
toukokuu 2021
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki-sivut:

Jacksmith on käsityöläispeli, jossa takoo aseita sotilaille ja liittää heidät taistelukentälle hirviöitä tappamaan. Rakenna täydelliset aseet, jotta sotilaat näkevät taisteluun ja antavat heille parhaat mahdollisuudet menestyä!

Jacksmithin pelaaminen

Valmistele miekkoja taistelua varten

Jacksmith on samanlainen kuin muut Flipline-pelit, kuten Papa's Cheeseria, mutta valmistat aseita taistelua varten voileipien rakentamisen sijaan! Aloita muovaamalla sulasta kuparista miekkoja ja vasaroi ne ennen kuin viimeistelet ne soturin käsiin sopivalla kahvalla.

Testaa niitä taistelukentällä

Jokaisen takomossa vietetyn päivän jälkeen sotilaasi kävelevät taisteluun erilaisia hirviöitä ja vihollisia vastaan käyttämällä valmistamiasi aseita. Kun he ovat sodan kourissa, ryöstösaalis lentää ulos, jotta voit lunastaa sen itsellesi. Nämä esineet ovat yleensä jalokiviä, joita voit käyttää kaupassa, ja jalometalleja, joita voit käyttää luomiseen. Korkeamman pistemäärän saaneet aseet toimivat paremmin taistelussa, jolloin saat enemmän saalista, jota voit käyttää aseiden luomisasemallasi.

Avaa lisää aseita edetessäsi

Avaa uusia aseita, joita voit rakentaa päivien edetessä. Jokainen uusi esine on rakennettava taitavasti speksin mukaan, olipa kyse sitten jousista, kirveistä, miekoista tai tykeistä. Rohkeat soturit tarvitsevat tehokkaampia aseita päivien edetessä. Laadukkaampien metallien käyttäminen johtaa kestävämpään rakentamiseen.

Osta päivityksiä Gandersilta

Voit vierailla Ganders-nimisen lonkeron luona hänen pienessä sotakaupassaan ostaaksesi erilaisia parannuksia metalleihin, joita valmistat jalokivilläsi. Se on loistava paikka tuhlailla käteistä pitkän, petojen viiltelyä ja puukottamista sisältävän päivän jälkeen! Löydät täältä erilaisia kahvoja ja muita visuaalisesti miellyttäviä esineitä, jotka antavat lisäetuja, kun niitä käytetään.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Kun olet oppinut Jacksmithin taidon, tutustu muihin hienoihin käsityö- tai toimintapeleihimme. Pysy taistelupelien parissa suosituissa nimikkeissä, kuten Battleship. Tutustu selviytymistoimintaan Getaway Shootout-pelissä. Testaa ampumatarkkuutesi Rooftop Snipers-pelissä.

Ominaisuudet

  • Kypsenn√§ erilaisia aseita takomossasi.
  • Muotoile, vasaroi ja valmistele ne korkealaatuisiksi parhaan menestymisen mahdollisuuden saavuttamiseksi.
  • N√§e, miten hyvin aseesi toimivat taistelussa k√§sity√∂taitojesi perusteella.
  • Saat taistelujen aikana saalista, joka auttaa sinua rakentamaan hienoimpia aseita.
  • Osta erilaisia lis√§varusteita ja esineit√§ k√§sity√∂tarpeisiisi.

Kehittäjä

Jacksmithin on kehittänyt Flipline Studios.

Julkaisu

Peli julkaistiin vuonna 2012 Flash-selainpelinä.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta pelaamiseen.

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos