Korttipelit

Pelaa laajaa valikoimaa korttipelejä selaimellasi. Mukana ovat klassikot kuten rummy, pokeri, pasianssi ja Uno!

Online-korttipelit

Pelaa erilaisia korttipelejä verkossa muita pelaajia vastaan! Voit pelata korttia kahden tai useamman pelaajan kanssa suosituissa perheklassikoissa, kuten One Online-pelissä. Tässä pelissä voit pelata joko tietokonetta tai muita ihmisiä vastaan verkossa.

Jos pelaat mieluummin sattuman ja taidon pelejä, laita naamallesi paras pokerinaamasi ja kokeile Goodgame Pokeria. Tämä on rento pokeripeli, jossa keskitytään sosiaaliseen kanssakäymiseen - pelaa vain pelimerkeillä!

Pasianssi-korttipelit

Pasianssi-korttipelejä pelataan yksin, ja niitä on monenlaisia. Monissa Euroopan maissa pelistä käytetään nimitystä kärsivällisyys. Sinulle ehkä tutuin peli on Freecell Classic.

Jos haluat ainutlaatuisen twistin pasianssin lajityyppiin, tutustu peliin 2048 Solitaire. Pinoamiesi korttien yhteissumman on oltava 2048!

Löydät lisää pasianssipelejä Solitaire Paradisesta. Niihin kuuluvat Freecell, Thieves of Egypt ja tietenkin klassinen Klondike.

Mitä ovat Korttipelit?

Korttipelejä pelataan käyttämällä pelikortteja ja ne on jaettu lukuisiin pääkategorioihin. Suosittuja kategorioita ovat kalastuspelit, pasianssipelit, karsintapelit ja lukuisat uhkapeleihin pohjautuvat korttipelit kuten pokeri ja blackjack.


Keräsimme 103 parhaista ilmaisesta verkko korttipelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien UNO Online, Colorful City of Cards, Scuffed UNO ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää