Logo CrazyGames.fi

Korttipelit

Pelaa laajaa valikoimaa korttipelejä selaimellasi. Mukana ovat klassikot kuten rummy, pokeri, pasianssi ja Uno!

Suositut tägit

Online-korttipelit

Pelaa erilaisia korttipelejä verkossa muita pelaajia vastaan! Voit pelata korttia kahden tai useamman pelaajan kanssa suosituissa perheklassikoissa, kuten One Online-pelissä. Tässä pelissä voit pelata joko tietokonetta tai muita ihmisiä vastaan verkossa.

Jos pelaat mieluummin sattuman ja taidon pelejä, laita naamallesi paras pokerinaamasi ja kokeile Goodgame Pokeria. Tämä on rento pokeripeli, jossa keskitytään sosiaaliseen kanssakäymiseen - pelaa vain pelimerkeillä!

Pasianssi-korttipelit

Pasianssi-korttipelejä pelataan yksin, ja niitä on monenlaisia. Monissa Euroopan maissa pelistä käytetään nimitystä kärsivällisyys. Sinulle ehkä tutuin peli on Freecell Classic.

Jos haluat ainutlaatuisen twistin pasianssin lajityyppiin, tutustu peliin 2048 Solitaire. Pinoamiesi korttien yhteissumman on oltava 2048!

Löydät lisää pasianssipelejä Solitaire Paradisesta. Niihin kuuluvat Freecell, Thieves of Egypt ja tietenkin klassinen Klondike.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Korttipelit ?

 1. Whooo?
 2. Magic Towers Solitaire
 3. Solitaire Social
 4. Four Colors
 5. Pyramid Solitaire Ancient Egypt
 6. Cards Keeper
 7. Club Manager 2019
 8. Spooky Tripeaks
 9. Colorful City of Cards
 10. Forward

Mitkä ovat parhaat Korttipelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Solitaire Social
 2. Magic Towers Solitaire
 3. Solitr
 4. Solitaire FRVR
 5. Spider Solitaire 1 Suit

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Korttipelit?

 1. Four Colors
 2. Solitr
 3. Spider Solitaire 2 Suits
 4. Pyramid Solitaire

Mitä ovat Korttipelit?

Korttipelejä pelataan käyttämällä pelikortteja ja ne on jaettu lukuisiin pääkategorioihin. Suosittuja kategorioita ovat kalastuspelit, pasianssipelit, karsintapelit ja lukuisat uhkapeleihin pohjautuvat korttipelit kuten pokeri ja blackjack.


Pelaa parasta verkkoa Korttipelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Whooo? ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää