Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Spider Solitaire 2 Suits

Luokitus:
7,7
(1 966 ääniä)
Julkaistu:
tammikuu 2020
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Spider Solitaire 2 Suits on haastava pasianssipeli, jossa rajoitetaan kahteen maahan ja kahteen korttipakkaan. Siirrä kortteja taulukossa niin, että ne ovat järjestyksessä maan ja numeron mukaan. Jos jäät jumittumaan, ota lisää kortteja pinosta. Katso, voitko voittaa tämän hankalan pelin!

Miten pelata

Pasianssin perussäännöt

Pasianssin säännöt ovat yksinkertaiset, mutta se voi olla hankala peli hallita. Tavoitteena on onnistuneesti poistaa kaikki kortit pelialueelta ja järjestää ne numerojärjestykseen maan mukaan.

Siirtele näkyviä kortteja luodaksesi jokaiselle ryhmälle kuninkaasta ässään järjestyksessä olevat kortit. Kortit on asetettava samaan maahan ja numeron mukaan. Jos et voi siirtää yhtään korttia, sinun täytyy klikata alaspäin käännettyä korttipinoa lisätäksesi uuden kortin jokaiselle riville. Jos jumitat, voit aina käyttää nollauspainiketta aloittaaksesi alusta! Pystytkö hallitsemaan Spider Solitaire 2 Suitsin?

Spider Solitaire -säännöt

Toisin kuin tavallinen pasianssi, Spider Solitaire on haastavampi. Siinä on kaksi korttipakkaa ja 10 riviä. Pelaaminen vain kahdella maalla tekee siitä vielä vaikeampaa. Näiden rajoitusten lisäksi säännöt ovat samat kuin normaalissa pasianssissa. Sinun täytyy pinota saman maan kortteja laskevassa järjestyksessä taulukkoon. Voitat pelin, kun kaikki kortit on laitettu järjestykseen.

Tietoja pelistä

Tässä yksinkertaisessa Spider Solitaire 2 Suits -pelissä on selkeä ja retrohenkinen käyttöliittymä. Pelissä ei ole vihjeitä, joten sinun tulisi olla kokenut Spider Solitaire -pelaaja ennen tätä. Voit kuitenkin perua edelliset siirrot tai nollata pelin kokonaan, jos jäät jumiin.

Lisää samanlaisia pelejä

Jos olet vasta aloittelija pasianssin pelaamisessa, kannattaa kokeilla helppoa varianttia ensin. Klondike Solitaire on suosituin pasianssipeli ja sisältää vihjeitä, mikä tekee siitä paljon helpomman. Voit selailla muita korttipelejämme ja kokeilla suosittua peliä, kuten Uno Online, saadaksesi lisää korttipelihupia.

Alusta

Verkkoselain (tietokone ja mobiili)

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos