Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Seikkailupelit

Tutki Maailmoja

Mikä tekee seikkailusta seikkailun? Tutkiminen ja uusien asioiden löytäminen on suuri osa seikkailujen hurmaa.

Monster Sanctuary on jännittävä peli joka antaa sinulle juuri tähän mahdollisuuden. Tehtävät muinaisten luolien, jäisten maastojen ja kauniiden metsien läpi tulevat viemään sinulta jalat alta. Tulet keräämään ja taistelemaan hirviöitä vastaan tässä rikkaassa pelissä, joka on sekoitus roolipelejä ja pelaajienvastaista taistelua, kaikki tässä 2D-maailmassa.

Luonnollisesti seikkailupeleissä ja roolipeleissä on ero, sillä roolipelit lähes aina sisältävät progressiivisen hahmon kehityksen ja suuren määrän seikkailuja.

Rakenna imperiumi

Sinun ei tarvitse olla aina maassa päähenkilön asemassa seikkaillaksesi. Voit myös kontrolloida sivilisaatiota taivaalta käsin.

Puhumme tässä strategiapeleistä. Ero on, että hahmon kehityksen sijaan, edistät sivilisaatiota. Nämä taivaalta katsotut strategiapelit sisältävät laajemman-kuvan ajattelua kun käyt läpi yhteisösi ekonomisia ongelmia ja useinmiten edistät sotilaallista mahtia.

Jos tämä kuulostaa sinunkaltaiseltasi seikkailulta, meillä on muutama suosittu peli, jota voisit harkita. Rauhanomaiselle maailmanrakennukselle, katso Final Earth 2, rentouttava vertikaalinen kaupunginrakennuspeli avaruudessa. Sen musiikki on myös erittäin rentouttavaa.

Jos haluat valloittaa maailmaa monen pelaajan strategiapeleissä, Battle for the Galaxy ja Goodgame Empire ovat kaksi hyvää valintaa. Voit myös rakentaa imperiumin molemmissa näissä peleissä, mutta niiden painotus on taisteluissa.

Seikkailupelejä kaikille!

Seikkailupelit sisältävät suuren määrän eri pelejä. Jos sinua kiinnostaa maailmojen rakentaminen, toimintapohjaiset seikkailut tai imperiumeiden rakentaminen, juuri oikeanlainen seikkailu löytyy sinulle CrazyGamesista. Saatat myös haluta vaan kiertää Maa:ta pandana. Useimmat pelimme käyttävät HTML5:tä ja niitä voi pelata heti selaimellasi ilmaiseksi.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Seikkailupelit ?

 1. Rooms Home Escape
 2. Skillfite.io
 3. OneBit Adventure
 4. Stickman vs Villager: Save the Girl
 5. Adopt Children and Form Your Family
 6. Puzzle Room Escape
 7. Metro Escape
 8. Compact Conflict
 9. Mystery Mansion: Puzzle Escape
 10. Senya and Oscar 2

Mitkä ovat parhaat Seikkailupelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Skillfite.io
 2. Compact Conflict
 3. OneBit Adventure
 4. Steve's World
 5. Keep Out

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Seikkailupelit?

 1. The Island
 2. ISLANDER
 3. Paper Minecraft

Mitä ovat Seikkailupelit?

Seikkailupelit ovat tarinapohjaisia pelejä. Matkaa upeiden maastojen läpi, kerää esineitä ja selvitä arvoituksia päästäksesi seuraavaan tehtäväsi askeleeseen. Rakenna imperiumeja ja sivilisaatioita tai selviydy ja tutki maailmaasi vaarallisissa hiekkalaatikkomaailmoissa.

Pelaa parasta verkkoa Seikkailupelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Rooms Home Escape ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää