Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Dead Land: Survival

Luokitus:
8,2
(25 893 ääniä)
Kehittäjä:
FITGAME
Julkaistu:
syyskuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Kuollut maa: Survival on selviytymispeli, joka sijoittuu zombien vallitsemaan apokalyptiseen maailmaan. Päivitä sankarisi, kunnosta suojasi, ryöstele hylättyjä alueita, valmista varusteita ja selviydy armottomilla mailla.

Miten pelata

Lähde vaaralliselle matkalle apokalyptisille maille

Dead Land: Survival on täynnä uhkia tartunnan saaneiden olentojen puolelta, jotka ovat muuttaneet Maan asuinkelvottomaksi helvetiksi. Kotikaupungistasi Nightstonesta raastavaan karanteenialueeseen on tutkittavana valtava maailma. Ole valmis taistelemaan selviytymisesi puolesta!

Kerää resursseja ja valmista uusia esineitä

Saat raaka-aineita puista ja muista luonnonvaroista päivittääksesi sankarisi, korjataksesi ajoneuvoja ja kunnostaaksesi rapistuneita rakennuksia, kuten suojasi ja työpajasi. Löydät myös saalista ympäri karttaa zombien valtaamilta alueilta.

Taistele tartunnan saaneita vastaan erilaisilla aseilla

Pystyt valmistamaan erilaisia lähitaisteluaseita ja käyttämään aseita taistelussa zombeja vastaan vuoropohjaisessa selviytymiskamppailussa. Terveyspakkaukset ja ruoka auttavat ylläpitämään voimiasi vaikeiden taisteluiden aikana. Aseet kuluvat ajan myötä, joten varmista, että korjaat ne tarvittaessa.

Suorita tehtäviä muille selviytyjille

Nightstone on lähtöpisteesi Dead Land: Survival -pelissä. Se on kaupunki, jossa asuu muita selviytyjiä, jotka käyvät kauppaa kanssasi ja antavat tehtäviä. Erilaiset hahmot palkitsevat sinut, kun suoritat heidän puolestaan tehtäviä. Ajan myötä pääset vierailemaan myös muilla selviytyjien asuttamilla alueilla.

Lisää tällaisia pelejä

Dead Land: Survival on peli, joka voi pitää sinut koukussa päiväkausiksi. Jos kuitenkin haluat kokeilla jotain uutta, voit selata lisää selviytymispelejä. Kaksi muuta tähän kategoriaan kuuluvaa peliä, jotka pitävät huomiosi yhtä pitkään, ovat Paper Minecraft ja Zombs Royale.

Ominaisuudet

  • Taistele vuoropohjaisissa taisteluissa zombeja vastaan
  • Valmista aseita ja varusteita
  • Ker√§√§ luokituksia ja kilpaile klaanien kanssa
  • Suorita erilaisia teht√§vi√§

Julkaisupäivä

Helmikuussa 2021

Kehittäjä

Dead Land: Survivalin on luonut swanrnd.

Alusta

Web-selain (työpöytä ja mobiili)

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos