Logo CrazyGames.fi

Zombie-pelit

Taistele zombeja vastaan ja vältä tulemasta itse sellaiseksi! Sivuiltamme löytyy lukuisia toiminnantäyteisiä zombiepelejä joista valita. Käytä filtereitä suodattaaksesi pelit, parhaimman, eniten pelatuimman ja uusimpien mukaan.

Suositut tägit

Satoja Ilmaisia Zombiepelejä

Vapauta pakkomielteesi zombie-maailmanloppuun.

Zombien maailmanloppu. Yksi videopelien ja elokuvien toistettavimmista teemoista. Usein sen aiheuttaa nopeasti tarttuva tauti, jota ei saada kuriin. Tällaisen skenaarion uskottavuus on osasyy siihen, miksi zombiepelit ovat niin suosittuja. Tarjolla on satoja ilmaisia zombipelejä, joiden avulla voit kokea tämän kauhuskenaarion reaaliajassa.

Pelaa parhaita zombiepelejä verkossa

Zombilaumoista selviytyminen voi olla hauska haaste. Mutta joskus haluat vain ajaa autolla zombeja yli hidastetussa ajassa.. Tutustu peliin Sanbox City - Cars, Zombies, Ragdoll! joka sisältää juuri sitä.

Klassinen selviytymispeli sisältää kasvavia zombiaaltoja, jotka testaavat kykyäsi pysyä rauhallisena paineen alla. Infected Days on loistava, toiminnantäyteinen peli, joka käyttää tätä formaattia. Tutustu myös peliinStickman: Legacy Zombie sota!

Toinen jännittävä tapa kokea tämä maailmanloppuskenaario on pelata verkossa ystävien kanssa. Tutustu Zombs Royale tai Zombie Hunters Online -peleihin ja koe ylhäältä alaspäin suuntautuva zombien tappaminen.

Mitä tahansa zombiemaailmanloppu -peliä etsitkin, löydät sen täältä. Selaa kokoelmaa löytääksesi monia muita huippupelejä.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Zombie-pelit ?

 1. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 2. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 3. 12 MiniBattles
 4. Survivor Idle Run
 5. Spooky Island
 6. Zombie Raft
 7. Horde Killer: You vs 100
 8. A Grim Chase
 9. Infected Days
 10. City of Psychos

Mitkä ovat parhaat Zombie-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Zombie Survival
 2. Zombie Hunters Online
 3. 12 MiniBattles
 4. Stickman Zombie Escape
 5. Herobrine vs Monster School

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Zombie-pelit?

 1. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 2. Left 4 Dead

Mitä ovat Zombie-pelit?

Zombie-pelit ovat kauhupelien alalaji. Yleensä tehtävänäsi on selviytyä näiden verenhimoisten ruumiiden aaltoja vastaan ja välttää muuttumasta yhdeksi niistä. Usein mukana on selviytymiselementti, mutta tulet löytämään moninpelejä, yksinpelejä, 2D-tasohyppelypelejä ja monia muita variaatioita joissa zombit ovat mukana.


Pelaa parasta verkkoa Zombie-pelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls! ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää