Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Flashpelit

Tutkiskele laajaa valikoimaa emuloituja Flash verkkopelejä selainpelien kultaiselta aikakaudelta. Nämä Flash pelit on emuloitu käyttäen Rufflea, joten et tarvitse Flashia niiden pelaamiseen.

Mitä tapahtui Flash-peleille?

Adobe lopetti Flash Playerin tukemisen 31. joulukuuta 2020. Tammikuun 12. päivästä 2021 alkaen se esti kaiken sisällön käyttämisen Flash Playerissa. Flashin kuolemaan on useita syitä. Tietoturva-aukot, hitaat nopeudet ja se, ettei sitä ole optimoitu mobiilikäyttöön, ovat vain joitakin syitä. Ennen Flashin lopettamista oli myös uusia teknologioita, jotka ohittivat Flashin, kuten HTML5.

Tämän seurauksena Google päätti lopettaa Flash-sisällön indeksoinnin. Kun tilanne oli kääntynyt sitä vastaan, Adobe päätti, että oli aika lopettaa Flash.

Miten voin pelata Flash-pelejä?

Rufflen kaltaisten emulointiohjelmistojen ansiosta voit silti nauttia monista suosikki Flash-peleistäsi CrazyGamesissa. Se on myös hyvä asia, sillä monia Flash-pelejä pidetään korvaamattomina helminä. Ruffle on ohjelma, joka toimii meidän puolellamme, joten sinun ei tarvitse ladata mitään pelataksesi pelejä.

Jotkut kehittäjät ovat sittemmin päivittäneet pelejään käyttämällä nykyaikaista teknologiaa, kuten HTML5:tä ja WebGL:ää, joten voit selata HTML5-pelit -valikoimaamme pelataksesi ilman emulointia.

Klassiset Flash-pelit

Monet Flash-pelit julkaistiin jo 2000-luvun alussa Newgroundsin kaltaisten luovien yhteisöjen kautta. Nämä ikoniset verkkopelit olivat nykyään kukoistavan mobiilipeliteollisuuden varhainen esiaste, ja monet niistä ovat yhä suosittuja. Tutustu näihin peleihin, jos kaipaat nostalgista hauskanpitoa:

Kuten aina, voit selata koko Flash-pelikokoelmaamme yllä, josta löydät lisää legendaarisia pelejä.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Flashpelit ?

 1. Papa's Scooperia
 2. Papa's Freezeria
 3. Papa's Sushiria
 4. Kingdom Rush
 5. Swords & Souls
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Pastaria
 8. Jacksmith
 9. Swords and Sandals 2
 10. Godzilla Daikaiju Battle Royale

Mitkä ovat parhaat Flashpelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Blooming Gardens
 2. War Mahjong
 3. The Waitress
 4. Dice Wars
 5. Mahjong Titans

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Flashpelit?

 1. Jacksmith
 2. The Impossible Quiz
 3. Frogger
 4. Mahjongg
 5. Word Scramble
 6. Happy Wheels

Mitä ovat Flashpelit?

Flash pelit olivat pelejä joita pystyi pelaamaan nykyisin lakkautetulla Flash Player-teknologialla. Kiitos Rufflen, voit kuitenkin pelata monia Flash pelejä selaimellasi emuloinnin kautta!


Pelaa parasta verkkoa Flashpelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Papa's Scooperia ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää