Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Freezeria

Luokitus:
8,9
(56 613 ääniä)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Luokitus:
Wiki-sivut:

Hallitse jäätelökauppaa Papa's Freezeriassa! Papa Louie on poissa kaupungista ja on jättänyt sinut johtamaan Freezeriaa. Tee täydellisiä jäätelöannoksia kesälomalla oleville asiakkaille tässä klassisessa ravintolahallintapelissä.

Kuinka pelata

Tee herkullisia jälkiruokia

Elämä Papa's Freezeriassa alkaa yksinkertaisesti. Saat pelata Albertona tai Pennynä. Asiakkaita on muutama, ja tahti on melko leppoisa, rennon rantatyylinen.

Rakenna asiakkaasi suosikkijäätelöannos toiveiden mukaan, ja hän on tyytyväinen tuotteeseen. Peli alkaa yksinkertaisella opetusohjelmalla, joka helpottaa uuteen rooliin pääsyä.

Hallitse aikaasi tehokkaasti

Jos luulet, että sinulla on helppo kesätyö, sinua odottaa yllätys. Päivien kuluessa myymälässä käydään yhä vilkkaammin, ja asiakkaat ovat entistä vaativampia. Jongleeraat useiden jäätelötilausten kanssa yhtä aikaa, joten ajanhallinta on tärkeää.

Kunkin tason lopussa lasketaan yhteen pisteet, jotka olet saanut, kun täytät, sekoitat, rakennat ja odotat. Maksimoi pistemääräsi saadaksesi parhaat tipit!

Osta päivityksiä

Papa vaatii sinua sijoittamaan kovalla työllä ansaitsemasi juomarahat takaisin yritykseen sen sijaan, että antaisi sinun pitää ne itselläsi.

Voit ostaa kauppaan erilaisia päivityksiä, jotka helpottavat elämääsi tasojen vaikeutuessa. Voit ostaa tehosekoittimen tehostinpäivityksiä, sekoitustasohälytyksiä, automaattista jäätelöä ja paljon muuta. Automaatio on tärkeää, kun asiakaskapasiteettisi kasvaa! Jopa huonekalujen päivitykset tarjoavat lisäetuja.

Hanki tietoa asiakkaistasi

Tunne asiakkaasi. Papa Louie ei pelleile. Hänellä on yksityiskohtainen kirja, joka on täynnä hänen asiakkaidensa henkilötietoja jäätelöfanaatikoista satunnaisiin kuluttajiin. Tutki tätä kirjaa ja opi, mitä asiakkaasi haluavat.

Lisää Papa's pelejä

Selaa Flash-pelit osiota löytääksesi lisää klassikoita! Muista tutustua myös muihin upeisiin peleihin Papa Louie -sarjassa, kuten Papa's Pizzeroa ja Papa's Burgeria.

Ominaisuudet

  • Py√∂rit√§ Papa's Freezeria, kun h√§n on AFK.
  • Rakenna rannan herkullisimmat j√§lkiruoat
  • Tyydyt√§ asiakkaidesi makeann√§lk√§ saadaksesi suuria tippej√§.
  • Ly√∂ rahaksi j√§√§tel√∂asiantuntejuudellasi

Kehittäjä

Papa's Freezerian on kehittänyt Flipline Studios.

Julkaisupäivä

Elokuu 2011

Kontrollit

Hiiri pelaamiseen.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos