Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Freezeria

Luokitus:
8,9
(83 588 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Hallitse jäätelökauppaa Papa's Freezeriassa! Papa Louie on poissa kaupungista ja on jättänyt sinut johtamaan Freezeriaa. Tee täydellisiä jäätelöannoksia kesälomasta nauttiville asiakkaille tässä klassisessa ravintolahallintapelissä.

Kuinka pelata

Tee herkullisia jälkiruokia

Elämä Papa's Freezeriassa alkaa yksinkertaisesti. Pääset pelaamaan Albertona tai Pennynä. Asiakkaita on muutama, ja tahti on melko leppoisa, rennon rantatyylinen.

Rakenna asiakkaasi suosikki jäätelöannokset heidän toiveidensa mukaisesti, ja he tulevat olemaan tyytyväisiä tuotteeseen. Peli alkaa yksinkertaisella opetusohjelmalla, joka auttaa sinua pääsemään uuteen rooliisi.

Hallitse aikaasi tehokkaasti

Jos luulet, että edessäsi on helppo kesätyö, olet yllättynyt. Päivien kuluessa kauppa käy yhä kiireisemmäksi; asiakkaat ovat entistä vaativampia. Sinun täytyy jonglööroida useiden jäätelötilausten kanssa yhtä aikaa, joten ajanhallinta on ratkaisevan tärkeää.

Kunkin tason lopussa tulet saamaan pisteet täytöstä, sekoituksesta, rakentamisesta ja odottamisesta. Saadaksesi parhaat vinkit, pyri maksimoimaan pisteet!

Osta päivityksiä

Papa vaatii, että sijoitat kovalla työllä ansaitsemasi tipit takaisin yritykseen sen sijaan, että saisit pitää ne itselläsi.

Voit ostaa erilaisia päivityksiä kauppaan, jotka helpottavat elämääsi tasojen vaikeutuessa. Voit ostaa blenderin tehostinpäivityksiä, blend-tason hälytyksiä, automaattista jäätelöä ja paljon muuta. Automaatio on tärkeää, kun kasvatat asiakaskapasiteettiasi! Myös huonekalujen päivityksistä on lisähyötyä.

Hanki tietoa asiakkaistasi

Tunne asiakkaasi. Papa Louie ei pelleile. Hänellä on yksityiskohtainen kirja, joka on täynnä asiakkaidensa henkilökohtaisia tietoja jäätelön ystävistä satunnaisiin kuluttajiin. Tutki tätä kirjaa ja opi, mitä asiakkaasi haluavat.

Lisää Papa'n pelejä

Tutustu Flash-peleihimme ja löydä lisää klassikoita! Muista myös tarkistaa muut upea pelit Papa Louie -sarjasta, kuten Papa's Pizzeria ja Papa's Burgeria.

Ominaisuudet

  • Johda Papa's Freezeriaa, kun h√§n on pois
  • Rakenna herkullisimmat j√§lkiruoat t√§ll√§ rannalla
  • Tyydyt√§ asiakkaittesi makeann√§lk√§ saadaksesi suuremmat tipit
  • Nauti herkkujesi tekemisen tuomista eduista j√§√§tel√∂n asiantuntijana

Kehittäjä

Papa's Freezeria on kehittänyt Flipline Studios.

Julkaisupäivä

Elokuu 2011

UKK

Miksi Papa's Freezeria ei toimi?

Voi olla monia syitä, miksi peli ei toimi.

  • Sinun t√§ytyy k√§ytt√§√§ ty√∂p√∂yt√§tietokonetta tuetun selaimen, kuten Google Chromen tai Mozillan Firefoxin, kautta voidaksesi pelata Papa's Freezeriaa.
  • Ongelmien ratkaisemiseksi voi auttaa v√§limuistin tyhjent√§minen ja AdBlock-ohjelmiston poistaminen k√§yt√∂st√§.
  • Ota yhteytt√§ CrazyGamesiin, jos Papa's Freezeria ei silti toimi sinulla.

Miten voin pelata Papa's Freezeriaa ilman Flashia?

Voit pelata Papa's Freezeriaa ilman Flashia CrazyGames.comissa emulointitekniikoiden ansiosta. Sinun ei tarvitse ladata mitään, jotta se toimisi.

Kontrollit

Hiiri pelaamiseen.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos