Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Taco Mia

Luokitus:
9,3
(12 411 ääniä)
Alustat:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Luokitus:
Wiki-sivut:

Rakenna maukkaita tacoja Papa's Taco Miassa! Papa Louie on antanut sinulle työpaikan palkkioksi tacosyömiskilpailun voitosta. Rakenna täydellisiä tacoja useille nälkäisille asiakkaille ja tarjoa erinomaista palvelua, jotta Papa Louie olisi ylpeä sinusta.

Pelaaminen

Tee maukkaimmat tacot

Valitse pelaajasi ja aloita elämäsi tacojen valmistuksen mestarina minimipalkalla. Lisää jauhelihaa, paprikaa ja avokadoa. Kovakuorinen, pehmeäkuorinen tai mitä asiakas haluaa.

Asiakkailla on monenlaisia toiveita, ja saat uusia ainesosia, kun edistyt. Saat juomarahojen lisäksi viikoittaisen palkkashekin, jossa jokainen dollari menee takaisin isän taskuun.

Ole erityisen varovainen miellyttääksesi "sulkeutujia" - nämä ovat erityisen nirsoja asiakkaita, jotka lisättiin ensimmäisen kerran Papa's Taco Miaan!

Selviydy Taco-tiistain kuumuudesta

Ultimaattisena taco-taiteilijana oleminen ei ole helppoa. Tasojen edetessä asiakkaiden määrä ja heidän yhä monimutkaisemmat vaatimuksensa kasvavat. Kestätkö kuumuuden Papan keittiössä? Se riippuu siitä, miten nopeasti otat tilaukset vastaan, miten hyvin osaat grillata ja miten taidokkaasti rakennat.

Osta ylellisiä päivityksiä

Päivitykset ottavat myös lämmön pois, kun keittiöstä tulee erityisen mausteinen. Käytä ansaitsemasi rahat ostaaksesi päivityksiä ruoanlaittoon ja rakentamiseen, kuten arvostetun kultaisen lastan, jolla saat flippaavimmat voltit. Tilausasemalle on myös erilaisia kalusteita, jotka luovat asiakkaille miellyttävän odotuskokemuksen.

Vakoile asiakkaitasi tacojen täydellisyyden nimissä.

Papa on vakoillut asiakkaita jo kauan ennen internetiä. Hänellä on päiväkirja täynnä mieltymyksiä. Nuuski ja ota selvää toistuvista asiakkaistasi, jotta voit parantaa palvelua. Mitä paremmin palvelet asiakkaitasi, sitä enemmän merkkejä ansaitset!

Ominaisuudet

  • Onneksi olkoon, voitit harjoittelupaikan Papan taco-liikkeest√§.
  • Rakenna herkullisimmat tacot erilaisille asiakkaille.
  • Tarjoa asiakkaille t√§ydellinen ruokailukokemus suurimpia tippej√§ vastaan
  • P√§ivit√§ Taco Mia! Erilaisilla hy√∂dyllisill√§ ruoanlaittov√§lineill√§ ja kalusteilla

Kehittäjä

Flipline Studios on tehnyt tämän pelin. Katso Papa's Burgeria ja Papa's Hot Doggeria, joista löydät lisää hauskoja Papa's-pelejä.

Alustat

  • Web-selain
  • Android
  • iOS

FAQ

Miksi Papa's Taco Mia ei toimi?

Voi olla monia syitä, miksi peli ei toimi.

  • Sinun on oltava p√∂yt√§tietokoneella ja k√§ytett√§v√§ tuettua verkkoselainta, kuten Google Chromea tai Firefoxia, jotta voit pelata Papa's Taco Miaa.
  • Selaimen v√§limuistin tyhjent√§minen ja AdBlock-ohjelmiston poistaminen k√§yt√∂st√§ voi auttaa ongelmien ratkaisemisessa.
  • Ota yhteytt√§ CrazyGamesiin, jos Papa's Taco Mia ei viel√§k√§√§n toimi laitteellasi.

Miten voin saada hyvät pisteet sulkijoista pelissä Taco Mia?

Sinun on saatava jokainen elementti melko täydelliseksi saadaksesi hyvät pisteet. Grillaa tarkasti ja levitä täytteet mahdollisimman tasaisesti. Jos mokaat, voi olla syytä aloittaa alusta.

Missä voin pelata Papas Taco Miaa ilman Flashia?

Voit pelata Papan Taco Miaa ilman Flashia CrazyGames.comissa emulointitekniikoiden ansiosta. Mitään latauksia ei tarvitse tehdä, jotta se toimisi.

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikuttamiseen.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos