Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Taco Mia

Luokitus:
9,3
(21 504 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Rakenna herkullisia tacoja Papa's Taco Miassa! Papa Louie on antanut sinulle työpaikan palkinnoksi tacojen syöntikilpailun voitosta. Rakenna täydellisiä tacoja erilaisille nälkäisille asiakkaille ja tarjoa erinomaista palvelua, jotta Papa Louie olisi ylpeä sinusta.

Miten pelata

Tee maukkaimmat tacot

Valitse pelaajasi ja aloita elämäsi tacojen valmistamisen mestarina minimipalkalla. Lisää jauhelihaa, paprikaa ja avokadoa. Kovakuorinen, pehmeäkuorinen tai ihan mitä asiakas haluaa.

Asiakkailla on paljon erilaisia vaatimuksia, ja edetessäsi saat uusia ainesosia. Ansaitset myös viikoittaisen palkkasi lisäksi juomarahaa jokaisesta dollarista, joka menee takaisin Papa Louien taskuun.

Olisi erityisen tärkeää miellyttää "lopettajia" - nämä ovat erityisen tarkkoja asiakkaita, jotka ovat ensimmäisen kerran mukana Papa's Taco Miassa!

Selviä Taco tiistain haasteista

Mahtavan taco-taiteilijan homma ei ole helppoa. Tasojen edetessä asiakkaiden määrä ja heidän vaatimustensa monimutkaisuus kasvaa. Kestätkö haasteen Papa Louien keittiössä? Se riippuu siitä, miten nopeasti otat tilaukset vastaan, kuinka hyvin grillaat ja kuinka taitavasti rakennat tacot.

Osta upeita päivityksiä

Päivitykset auttavat myös lieventämään stressiä silloin, kun keittiö muuttuu erityisen tuliseksi. Käytä ansaitsemasi rahat ruoanlaiton ja tacojen valmistuksen päivityksiin, kutenkin kultainen lapiota, jolla saat täydellisimmät flipit. Voit myös ostaa erilaisia kalusteita tilauspisteeseen, jotka luovat asiakkaille miellyttävän odotuskokemuksen.

Vakoile asiakkaita täydellisten tacojen nimissä

Papa on vakoillut asiakkaita jo ennen internetin aikakautta. Hänellä on päiväkirja täynnä mieltymyksiä. Tutki päiväkirjaa ja opi toistuvista asiakkaista, jotta voit parantaa palveluasi. Mitä paremmin palvelet asiakkaita, sitä enemmän merkkejä saat!

Ominaisuudet

  • Onneksi! Voitit harjoittelupaikan Papa's taco-liikkeess√§
  • Rakenna herkullisimmat tacot erilaisille asiakkaille
  • Tarjoa asiakkaille t√§ydellinen ruokailuel√§mys suurimpia tippej√§ vastaan
  • P√§ivit√§ Taco Mia! Hy√∂dyllisill√§ keittov√§lineill√§ ja kalusteilla

Kehittäjä

Flipline Studios on tehnyt tämän pelin. Tsekkaa myös Papa's Burgeria ja Papa's Hot Doggeria lisää hauskoja Papa Louie -pelejä.

Alustat

  • Verkkoselain
  • Android
  • iOS

FAQ

Miksi Papa's Taco Mia ei toimi?

On monia syitä, miksi peli ei toimi.

  • Sinun pit√§√§ pelata tuetulla verkkoselaimella, kuten Google Chromella tai Firefoxilla, p√∂yt√§tietokoneella.
  • Voit yritt√§√§ ratkaista ongelman tyhjent√§m√§ll√§ selaimen v√§limuistin ja poistamalla AdBlock-ohjelmiston k√§yt√∂st√§.
  • Ota yhteytt√§ CrazyGamesiin, jos Papa's Taco Mia ei viel√§k√§√§n toimi sinulla. Ota yhteytt√§ CrazyGamesiin.

Miten saan hyvän pistemäärän sulkeijoilta Taco Miassa?

Sinun täytyy tehdä jokainen asia melkein täydellisesti hyvien pistemäärien saamiseksi. Grillaus tarkkuudella ja täytteiden levittäminen tasaisesti ovat avainasemassa. Jos mokaat, kannattaa harkita uuden tilauksen tekemistä alusta lähtien.

Mistä voin pelata Papa's Taco Miatä ilman Flashia?

Voit pelata Papa's Taco Miatä ilman Flashia CrazyGames.comissa sen emulointiteknologioiden ansiosta. Mitään latauksia ei tarvita, jotta se toimisi.

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikuttamiseen.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos