Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Slice Master

Luokitus:
8,0
(53 761 ääniä)
Kehittäjä:
PlayCalm
Julkaistu:
huhtikuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Slice Master on rento yhden hengen peli, jonka tavoitteena on viipaloida kaikkea näkyvissä olevaa, no, melkein kaikkea. Tässä yhden napin pelissä on kyse tarkkuudesta, ajoituksesta ja harkinnasta, jotta saat korkeat pisteet. Lentävät veitset ovat yleensä kiellettyjä, mutta tässä pelissä ne ovat ainoa tapa edetä uusiin teriin ja nahkoihin.

Mitä Slice Masteria pelataan

Slice Master on yhden painikkeen peli, jonka hallinta tapahtuu tietokonesi välilyönnillä tai hiiren vasemmalla napsautuksella. Kaikki hallinta tapahtuu tässä yhdessä yksinkertaisessa liikkeessä. Peli on äänenlaadultaan ASMR-tyyppinen, ja jatkuva viipalointi kuulostaa kummallisesti rauhoittavalta.

Tavoite on yksinkertainen: viipaloi kaikkea näkyvissä olevaa: hedelmiä, muotoja, seiniä, huonekaluja ja muuta. Voit viipaloida lähes kaiken, mutta älä lisää valkoista seinää tavoitelistalle - se on vain veitsen tukimateriaali.

Matkan varrella pääset ostoksille, käyttäen kerättyjä kolikoita ostamaan esineitä, kuten terävämpiä teriä, miekkoja, kirveitä ja muuta.

Vinkkejä

  1. Pysy erossa vaaleanpunaisista piikikkäistä metallimuodoista. Ne ovat liian vahvoja veitsellesi ja vievät sinut suoraan kierroksen alkuun.
  2. Ota kiinni oikeasta numerotavoitteesta jokaisen tason lopussa, jolloin pisteet kerrotaan tavoitetun numeron kanssa ja pisteet kasvavat.

Julkaisupäivä

Huhtikuu 2024

Alusta

Selain (työpöytä ja mobiili)

Lisää tämänkaltaisia pelejä

Jos rentouttavat pelit ovat mieleesi, löydät runsaasti niitä meidän rentojen pelien kategoriasta. Kokeile vaikka klassikkoa, kuten Bubble Shooter Classic tai mietiskelyyn sopivaa sanapeliä, kuten Text Twist, ja jos haluat todellista seikkailua, koita päihittää Google pelissä Google Feud. Kevyt pelaaminen ja haasteet täydentävät täydellisesti iltapäivän taukoa.

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos