3D-pelit

Näissä 3D-peleissä on grafiikat ja ominaisuudet joita rakastat ajo-, ammuskelu, seikkailu ja muissa peleissä. Pidä hauskaa lukuisissa 3D peleissä.

Kuten huomaat, 3D-pelimme kattavat monenlaisia genrejä – voit pelata kirjaimellisesti mitä tahansa vain keksit! Jos rakastat sujuvaa grafiikkaa ja realistista pelattavuutta, 3D-pelimme ilahduttavat sinua varmasti. Alla mainitut pelit ovat joitain suosituimmista 3D-peleistämme.

3D-Autot

Jos kilpa-ajo on vahvuutesi, tulet nauttimaan Madalin Stunt Cars 2 – pelistä - Tässä 3D-ajopelissä voit ajaa kauniita superautoja suuren ja yksityiskohtaisen kaupunkikuvan läpi. Jos haluat sen sijaan eeppistä driftaamista, tutustu Drift Hunters-peliin.

Toinen loistava 3D autopeli jossa ajat Formula 1-autoja on Super Star Car.

3D-Juoksu

Etkö nauti kilpailemisesta? Mikset kokeilisi Crazy Roll 3D:tä sen sijaan? Tämän haastavan pulmapelin avulla voit ohjata 3D-palloa neonsokkelon läpi – sinun on pidettävä pallo pyörimässä ja vältettävä erilaisia esteitä.

Toinen suosittu 3D-juoksupeli on Parkour: Go. Pääset juoksemaan, hyppäämään ja liukumaan esteradan läpi käyttämällä eliittiparkour-taitoja!

3D-kuvaus

Jos kumpikaan aiemmista peleistä ei ole tyyliäsi, voit aina päästää valloilleen tuhoa Advanced Pixel Apocalypse 3:ssa! Tämä kolmiulotteinen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli on fantastinen moninpeli, jossa on laaja valikoima aseita ja tasoja.

Muita parhaita 3D ammunta pelejämme ovat mm:

Miksi et tutustuisi muihin 3D-peleihimme ja uppoutuisi lukuisiin realistisiin ympäristöihin ja digitaalisesti luotuihin maailmoihin?


UKK

Mitkä ovat suosituimmat 3D-pelit ?

 1. Ninja Hands
 2. Shell Shockers
 3. BuildNow GG
 4. Smash Karts
 5. Bullet Force
 6. Slash Royal
 7. Madalin Cars Multiplayer
 8. Sniper Shot: Bullet Time
 9. Highway Racer
 10. Crazy Roll 3D

Mitkä ovat parhaat 3D-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Smash Karts
 2. Highway Racer
 3. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 4. Pro Bowling 3D
 5. Wars of Worlds

Mitä ovat 3D-pelit?

3D-pelit keskittyvät 3-ulotteisiin grafiikkoihin ja pelaamiseen. Tämä tekee niistä kaikkein monimutkaisempia syvyyden ja vaaditun tehon osalta. Pelit voivat olla lähes mistä tahansa genrestä, yleisimpiä ovat kuitenkin kilpa-ajo ja ensimmäisen persoonan ammuskelupelit. Kaikista online-peleistä 3D-pelit ovat kaikkein lähimpinä suuria nimikkeitä joita löytää useimmin Playtationilta, Xboxilta tai PC:ltä.


Keräsimme 1155 parhaista ilmaisesta verkko 3d-pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Ninja Hands, Shell Shockers, BuildNow GG ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää