Logo CrazyGames.fi

3D-pelit

Näissä 3D-peleissä on grafiikat ja ominaisuudet joita rakastat ajo-, ammuskelu, seikkailu ja muissa peleissä. Pidä hauskaa lukuisissa 3D peleissä.

Suositut tägit

Kuten huomaat, 3D-pelimme kattavat monenlaisia genrejä – voit pelata kirjaimellisesti mitä tahansa vain keksit! Jos rakastat sujuvaa grafiikkaa ja realistista pelattavuutta, 3D-pelimme ilahduttavat sinua varmasti. Alla mainitut pelit ovat joitain suosituimmista 3D-peleistämme.

3D-Autot

Jos kilpa-ajo on vahvuutesi, tulet nauttimaan Madalin Stunt Cars 2 – pelistä - Tässä 3D-ajopelissä voit ajaa kauniita superautoja suuren ja yksityiskohtaisen kaupunkikuvan läpi. Jos haluat sen sijaan eeppistä driftaamista, tutustu Drift Hunters-peliin.

Toinen loistava 3D autopeli jossa ajat Formula 1-autoja on Super Star Car.

3D-Juoksu

Etkö nauti kilpailemisesta? Mikset kokeilisi Crazy Roll 3D:tä sen sijaan? Tämän haastavan pulmapelin avulla voit ohjata 3D-palloa neonsokkelon läpi – sinun on pidettävä pallo pyörimässä ja vältettävä erilaisia esteitä.

Toinen suosittu 3D-juoksupeli on Parkour: Go. Pääset juoksemaan, hyppäämään ja liukumaan esteradan läpi käyttämällä eliittiparkour-taitoja!

3D-kuvaus

Jos kumpikaan aiemmista peleistä ei ole tyyliäsi, voit aina päästää valloilleen tuhoa Advanced Pixel Apocalypse 3:ssa! Tämä kolmiulotteinen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli on fantastinen moninpeli, jossa on laaja valikoima aseita ja tasoja.

Muita parhaita 3D ammunta pelejämme ovat mm:

Miksi et tutustuisi muihin 3D-peleihimme ja uppoutuisi lukuisiin realistisiin ympäristöihin ja digitaalisesti luotuihin maailmoihin?


UKK

Mitkä ovat suosituimmat 3D-pelit ?

 1. BuildNow GG
 2. Crazy Roll 3D
 3. Smash Karts
 4. Bullet Force
 5. Drift Hunters
 6. Crazy Flips 3D
 7. Shell Shockers
 8. Highway Racer
 9. Madalin Cars Multiplayer
 10. One Line

Mitkä ovat parhaat 3D-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Soccer Skills - Euro Cup
 2. Sweet Shop 3D
 3. One Line
 4. Highway Racer
 5. Robo Runner

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja 3D-pelit?

 1. Tanuki Sunset
 2. Mahjongg Solitaire
 3. Tanx
 4. 1v1.LOL
 5. Krunker
 6. Mahjong 3D
 7. Evo-F 3
 8. Extreme Car Driving Simulator
 9. Crowd City (Crowded City .io)

Mitä ovat 3D-pelit?

3D-pelit keskittyvät 3-ulotteisiin grafiikkoihin ja pelaamiseen. Tämä tekee niistä kaikkein monimutkaisempia syvyyden ja vaaditun tehon osalta. Pelit voivat olla lähes mistä tahansa genrestä, yleisimpiä ovat kuitenkin kilpa-ajo ja ensimmäisen persoonan ammuskelupelit. Kaikista online-peleistä 3D-pelit ovat kaikkein lähimpinä suuria nimikkeitä joita löytää useimmin Playtationilta, Xboxilta tai PC:ltä.


Keräsimme 1182 parhaista ilmaisesta verkko 3d-pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien BuildNow GG, Crazy Roll 3D, Smash Karts ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää