Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Koripallopelit

Valmistaudu valikoimaan tarkasti valikoituja koripallopelejä. Astu kentälle ja näytä heittotaitosi ja upeat donkkisi!

Koripallo on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista urheilulajeista, joten pelivalikoimassa on paljon valinnanvaraa. Monet pelit heijastavat tosielämän joukkueita ja legendaarisia pelaajia, kuten James Hardenia, LeBron Jamesia ja Kobe Bryantia. Täällä voit pelata NBA-unelmaasi useissa ilmaisissa koripallopeleissä.

Ammattilaisena koripallossa tarvitaan urheilullisuutta, voimaa ja nopeutta. Pituus auttaa myös. Koripallopelien pelaaminen verkossa vaatii kuitenkin vain internet-yhteyden ja matkapuhelimen tai pöytäkoneen. Nopeat reaktiot ja koripallon sääntöjen ymmärtäminen auttavat sinua myös pelaamaan paremmin.

NBA-koripallopelit

Tämä on suuren luokan koripalloa, ja paineet ovat kovat. Suosituissa NBA-koripallopeleissä pääset kentälle parhaiden joukkueiden ja pelaajien kanssa. Basketball Stars ja Basketball Legensds ovat kaksi erittäin suosittua koripallopeliä, joissa on yksin- ja moninpelejä sekä täysimittaisia turnauspelejä. Jos pidät verkkopeleistäsi 3D:nä, Basketball.io on myös loistava valinta!

Street-koripallopelit

Toki loppuunmyytyjen pelien pelaaminen maailmanluokan ammattilaisjoukkueena on hauskaa. Mutta freestylen pelaaminen kadulla uutena poikana voi olla paljon siistimpää. Voit pitää homman aitona ja heittää koripalloa graffista tahriintuneella kaupunkitaustalla, jossa osa ammattilaisista aloitti taitojensa todistamisen.

Jos haluat pelata urbaaneja koripallopelejä, tutustu peliin Basket Slam Dunk 2 jossa pääset pudottamaan muutaman slam dunkin kadulla. Sinulla ei myöskään ole jalkoja, mikä tekee asioista mielenkiintoisia.

Basketball Arcade pelissä voit myös harjoitella koripallotaitojasi kadulla heittämällä vapaaheittoja verkkoon.

Lisää koripallopelejä

Kaupunkipelien ja koripallon suurten liigojen lisäksi jotkut pelit eivät oikein sovi kumpaankaan kategoriaan. Esimerkiksi pelit kuin Tap-Tap Shots, arcade-peli, jossa sinun on napautettava palloa, jotta saat pallon verkkoon.

Kuten huomaat, selaimessasi voi pelata monenlaisia koripallopelejä. Valitse yksi, josta pidät ja pelaa ilmaiseksi!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Koripallopelit ?

 1. Basket Random
 2. Tap-Tap Shots
 3. Hoop World 3D
 4. Basketball Stars
 5. Basketball Skills
 6. BasketBros
 7. Ragdoll Throw Challenge
 8. Basketball Legends 2020
 9. GoBattles 2
 10. Flipped Chain Dunk

Mitkä ovat parhaat Koripallopelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Basket Random
 2. Ragdoll Throw Challenge
 3. Tap-Tap Shots
 4. Basketball Serial Shooter
 5. Epic Basketball

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Koripallopelit?

 1. Basket Random
 2. Basketball Stars
 3. BasketBros
 4. Basketball Legends 2020

Mitä ovat Koripallopelit?

Koripallopeleissä pääset heittelemään selaimellasi. Pelejä on niin 3D-kuin 2D:nä ja monissa niistä esiintyy kuuluisia joukkueita ja pelaaja. Harjoittele puolustusliikkeitäsi ja donkkaa räjähtävästi missä tahansa näistä korispeleistä.


Pelaa parasta verkkoa Koripallopelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Basket Random ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää