Logo CrazyGames.fi
background

Ammuntapelit

Ammuntapelimme 3D ensimmäisen persoonan ammuntapeleistä 2D-peleihin.

Suositut tägit

Ammuntapelit moninpelinä

Kun mietit ammuntapelejä, todennäköisesti ensin ajattelet klassista FPS-peliä (ensimmäisen persoonan ammuntapeliä) joissa on ahtaat paikat ja nopea tahti. Moninpelivaihtoehto on tärkeä useissa FPS-peleissä, joissa testaat taitojasi ja kykyjäsi muita pelaajia vastaan.

Jos etsit monen pelaajan FPS-toimintaa, meillä on kolme peliä mitä voimme suositella:

Kaikki nämä pelit rakentuvat klassiselle FPS-pelaukselle. Nopeus, tähtäys, refleksit ja taitavuus.

Ajoneuvojen taistelua

Ammuntapelit usein täyttävät taistelun tarpeen tai testaavat refleksejäsi ja voit usein pelata niitä missä tahansa miljöössä missä haluat. Jos tykkäät panssarivaunuista ja niillä tuhon aiheuttamisesta, meillä on kokonainen sektio dedikoitu panssarivaunupeleille.

Jos haluat lentää, voit lähteä taivaalle Air Wars 2:ssa tai lentää aina avaruuteen asti Space Battlessa. Jos tykkäät strategisesta tahdista jättimäisissä merisodissa, nautit varmasti World of Warshipista. Jos haluat rakentaa omia sotakoneitasi ja räjäyttää muiden rakennelmia, katso Crossout.

Lisää ammuntapelejä

Ammuntagenreen on aina vaikuttanut oikean maailman tapahtumat, mutta myös elokuvat ja pelit ovat vaikuttaneet maailmaan. Minecraft on jättänyt merkkinsä ja inspiroinut ammuntapelejä, kuten WorldZ ja Zombiecraft.io.

Zombiskenaarioiden kuuluisuus on synnyttänyt monta zombiammuntapeliä, kuten Zombie Hunters Online ja Zombotron 4.

On myös olemassa monta 2D-ammuntapeliä. Jos haluat virkistää refleksejäsi, katso kuinka nopeasti saat vedettyä aseesi, tähdättyä ja ammuttua Gunbloodissa, haastavassa 2D-ammuntapelissä.

Riippumatta siitä mitä ja miten haluat ampua, tulet löytämään sen täältä. Useimmat pelimme käyttävät HTML5:ttä ja ovat saatavilla verkkoselaimellasi välittömästi ja ilmaiseksi. Jotkin pelimme käyttävät Flashia, joten salli se tarvittaessa.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Ammuntapelit ?

 1. BuildNow GG
 2. Bullet Force
 3. Time Shooter 2
 4. Downtown 1930s Mafia
 5. Air Wars 3
 6. Forward Assault Remix
 7. Time Shooter 3: SWAT
 8. Assault Bots
 9. Horde Killer: You vs 100
 10. Air Wars 2

Mitkä ovat parhaat Ammuntapelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Zombie Hunters Online
 2. Metal Guns Fury
 3. Dead Zed
 4. Time Shooter 2
 5. Battalion Commander

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Ammuntapelit?

 1. My Friend Pedro
 2. Chicken Invaders

Mitä ovat Ammuntapelit?

Ammuntapeleissä ammut vihollisia tai objekteja yksin- tai moninpelin muodossa. Nämä pelit usein testaavat refleksejäsi, ympäristön ajattelukykyäsi, sekä tähtäystaitojasi. 3D ammuntapelit ovat usein suosituin valinta, mutta on olemassa paljon muitakin ammuntapelejä, kuten merisotaa, avaruustaisteluita, 2D kamppailua ja monia muita.

Keräsimme 501 parhaista ilmaisesta verkko ammuntapelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien BuildNow GG, Bullet Force, Time Shooter 2 ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää