Logo CrazyGames.fi

Urheilupelit

Suositut tägit

Jalkapallopelit

Jalkapallo on yksi suosituimmista urheilulajeista maailmassa, ja se vaatii laajan valikoiman taitoja ja urheilullisuutta. Meillä on paljon jalkapallopelejä. Suosituin jalkapallopelimme on SocCar, joka on ajoneuvopohjainen urheilupeli, kuten Rocket League.

Koripallopelit

Jalkapallon jälkeen koripallo on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista. Ihmiset ympäri maailmaa virittäytyvät katsomaan NBA-tähtiä, kuten LeBron James, Anthony David, James Harden, Giannis Antetokounmpo ja muita. Koripallopelien kokoelmamme avulla voit kokea koripalloharrastuksen pisteyttämällä, dunkkaamalla ja osumalla kolmen pisteen heittoja. Nämä pelit ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​yhden tai kahden pelaajan koripallopelejä, kuten Basketball Stars ja Basketball Legends 2020 sekä edistyneempiä moninpelikoripallopelejä, kuten Basketball.io ja BasketBros.

Amerikkalaiset jalkapallopelit

Jos pidät urheilupeleistä, joissa on vähän enemmän fyysisyyttä, amerikkalainen jalkapallo ja rugby saattavat olla enemmän tyyliäsi. Rugby.io on nopeatempoinen ja hauska valinta amerikkalaisen jalkapallon ja rugbyn ystäville. Fanaattisemmille amerikkalaisille jalkapalloilijoille 4th and Goal 2020 vie sinut tarkkaan peliin tilastoillansa

Taistelupelit

Jos pidät suorakontaktisista urheilulajeista, kuten taistelulajeista, meillä on valikoima taistelupelejä höyryjen päästämiseksi voimakkaiden taisteluiden avulla. Tässä luokassa sinulla on nyrkkeilypelejä, kuten Punchers, realistinen 3D-nyrkkeilypeli, jota voit pelata ystäviä samalla laitteella.

Extreme-urheilu

1990-luvulla extreme-urheilulajit, kuten rullalautailu, saivat huomattavaa suosion kasvua. Tämä kiinnostuksen lisääntyminen toi esiin lumilautailun, hiihto, surffaus ja muut extreme-urheilulajit valtavirtaiseen pelaamiseen. Haluatko rullalautailla alamäessä ollessasi pesukarhu? Tanuki Sunset on sinulle.

Lisää urheilupelejä

Lukemattomat urheilulajit ovat tunnettuja ympäri maailmaa. Olemme vasta hipaisseet niiden pintaa. Entä urheilupelit, joihin liittyy heiluminen ja lyöminen? Puhumme maila- ja pallopeleistä. Näihin luokkiin kuuluvat baseball, sulkapallo ja kriketti. Meillä on kaikki nämä pelit CrazyGamesissa, joten tutustu omaan suosikkipeliisi täällä.

Kaikki urheilupelit ovat ilmaisia ​​verkkoselaimessasi. Haluatko lyödä home runin tai rullalautailla alamäkeen pesukarhuna, tavalliset ja kaikkein oudoimmatkin urheilulliset toiveesi ovat katettu. Suurin osa peleistämme on HTML5, alustojen välinen muoto, joka toimii missä tahansa modernissa verkkoselaimessa. Jotkut pelit ovat myös Flashissa. Näitä pelejä voi pelata yksinkertaisesti sallimalla Flashin ajaa millä tahansa sivulla, joka pyytää sitä.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Urheilupelit ?

 1. Crazy Flips 3D
 2. Soccer Legends 2021
 3. Basketball Stars
 4. 8 Ball Billiards Classic
 5. BasketBros
 6. Soccer Skills - Euro Cup
 7. Tap-Tap Shots
 8. Penalty Shooters 2
 9. Archery Master
 10. Parkour First-Person

Mitkä ovat parhaat Urheilupelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Soccer Skills - Euro Cup
 2. 8 Ball Billiards Classic
 3. Soccer Legends 2021
 4. Basketball Stars
 5. Tap-Tap Shots

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Urheilupelit?

 1. Tanuki Sunset
 2. Mini Putt
 3. Foosball

Mitä ovat Urheilupelit?

Urheilupeleihin kuuluu kilpaileminen yhden tai useamman pelaajan kanssa taktisissa haasteissa, jotka testaavat tarkkuuttasi ja strategiaasi. Useimmat urheilupelit ovat 3D-joukkuepelejä, kuten koripallo ja jalkapallo. Taistelu-urheilupelit, kuten nyrkkeily ja taistelulajit, ovat myös huippuluokan valinta. Nauti urheilun kilpailukyvystä ilman, että sinun tarvitsee harrastaa liikuntaa!

Keräsimme 228 parhaista ilmaisesta verkko urheilupelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Crazy Flips 3D, Soccer Legends 2021, Basketball Stars ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää