Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Urheilupelit

Jalkapallopelit

Jalkapallo on yksi suosituimmista urheilulajeista maailmassa, ja se vaatii laajan valikoiman taitoja ja urheilullisuutta. Meillä on paljon jalkapallopelejä. Suosituin jalkapallopelimme on SocCar, joka on ajoneuvopohjainen urheilupeli, kuten Rocket League.

Koripallopelit

Jalkapallon j√§lkeen koripallo on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista. Ihmiset ymp√§ri maailmaa viritt√§ytyv√§t katsomaan NBA-t√§hti√§, kuten LeBron James, Anthony David, James Harden, Giannis Antetokounmpo ja muita. Koripallopelien kokoelmamme avulla voit kokea koripalloharrastuksen pisteytt√§m√§ll√§, dunkkaamalla ja osumalla kolmen pisteen heittoja. N√§m√§ pelit ovat suhteellisen yksinkertaisia ‚Äč‚Äčyhden tai kahden pelaajan koripallopelej√§, kuten Basketball Stars ja Basketball Legends 2020 sek√§ edistyneempi√§ moninpelikoripallopelej√§, kuten Basketball.io ja BasketBros.

Amerikkalaiset jalkapallopelit

Jos pidät urheilupeleistä, joissa on vähän enemmän fyysisyyttä, amerikkalainen jalkapallo ja rugby saattavat olla enemmän tyyliäsi. Rugby.io on nopeatempoinen ja hauska valinta amerikkalaisen jalkapallon ja rugbyn ystäville. Fanaattisemmille amerikkalaisille jalkapalloilijoille 4th and Goal 2020 vie sinut tarkkaan peliin tilastoillansa

Taistelupelit

Jos pidät suorakontaktisista urheilulajeista, kuten taistelulajeista, meillä on valikoima taistelupelejä höyryjen päästämiseksi voimakkaiden taisteluiden avulla. Tässä luokassa sinulla on nyrkkeilypelejä, kuten Punchers, realistinen 3D-nyrkkeilypeli, jota voit pelata ystäviä samalla laitteella.

Extreme-urheilu

1990-luvulla extreme-urheilulajit, kuten rullalautailu, saivat huomattavaa suosion kasvua. Tämä kiinnostuksen lisääntyminen toi esiin lumilautailun, hiihto, surffaus ja muut extreme-urheilulajit valtavirtaiseen pelaamiseen. Haluatko rullalautailla alamäessä ollessasi pesukarhu? Tanuki Sunset on sinulle.

Lisää urheilupelejä

Lukemattomat urheilulajit ovat tunnettuja ympäri maailmaa. Olemme vasta hipaisseet niiden pintaa. Entä urheilupelit, joihin liittyy heiluminen ja lyöminen? Puhumme maila- ja pallopeleistä. Näihin luokkiin kuuluvat baseball, sulkapallo ja kriketti. Meillä on kaikki nämä pelit CrazyGamesissa, joten tutustu omaan suosikkipeliisi täällä.

Kaikki urheilupelit ovat ilmaisia ‚Äč‚Äčverkkoselaimessasi. Haluatko ly√∂d√§ home runin tai rullalautailla alam√§keen pesukarhuna, tavalliset ja kaikkein oudoimmatkin urheilulliset toiveesi ovat katettu. Suurin osa peleist√§mme on HTML5, alustojen v√§linen muoto, joka toimii miss√§ tahansa modernissa verkkoselaimessa. Jotkut pelit ovat my√∂s Flashissa. N√§it√§ pelej√§ voi pelata yksinkertaisesti sallimalla Flashin ajaa mill√§ tahansa sivulla, joka pyyt√§√§ sit√§.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Urheilupelit ?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Basket Random
 3. Tap-Tap Shots
 4. Crazy Flips 3D
 5. Soccer Legends 2021
 6. Soccer Random
 7. Mini Golf Club
 8. Basketball Stars
 9. A Small World Cup
 10. Basketball Skills

Mitkä ovat parhaat Urheilupelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Table Tennis World Tour
 3. Tap-Tap Shots
 4. Cricket World Cup
 5. Soccer Random

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Urheilupelit?

 1. Basket Random
 2. Basketball Stars
 3. BasketBros

Mitä ovat Urheilupelit?

Urheilupeleihin kuuluu kilpaileminen yhden tai useamman pelaajan kanssa taktisissa haasteissa, jotka testaavat tarkkuuttasi ja strategiaasi. Useimmat urheilupelit ovat 3D-joukkuepelejä, kuten koripallo ja jalkapallo. Taistelu-urheilupelit, kuten nyrkkeily ja taistelulajit, ovat myös huippuluokan valinta. Nauti urheilun kilpailukyvystä ilman, että sinun tarvitsee harrastaa liikuntaa!

Pelaa parasta verkkoa Urheilupelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa 8 Ball Billiards Classic ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää