Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Wrestle Bros

Luokitus:
8,3
(115 999 ääniä)
Kehittäjä:
Blue Wizard Digital
Julkaistu:
heinäkuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Wrestle Bros on ammattilaispainipeli, joka on saatavilla ilmaiseksi verkossa. Valitse eri hahmojen joukosta ja paiskaa tiensä mestaruuskisojen voittoon. Päästä vastustajasi valloilleen painiliikkeiden vyöryllä, aina ilmahyökkäyksistä luunmurskaaviin vartaloslammeihin. Valmistaudu hallitsemaan kehää ja lunastamaan mestaruus, bro!

Miten pelata

Valitse ottelutila

Aloita Wrestle Bros -peli valitsemalla yksi saatavilla olevista pelitiloista. Voit aloittaa välittömästi yksinpelin turnauksella, kutsua ystävän pelaamaan kaksinpeliä samalla tietokoneella tai liittyä verkkopainimatsiin.

Valitse veljesi ja muokkaa heidän värejään

Peli alkaa neljällä valittavissa olevalla Wrestle Brosilla: Bron Lester, Brogan Paw, Binky Flinch ja Rocky Star. Jokaisella Wrestle Brolla on ainutlaatuiset tilastot, jotka tuovat etua tai haittaa ottelun alkaessa. Voit muokata heidän asujensa värejä luodaksesi tunnusomaisen tyylin, joka saa muut brot kateellisiksi!

Astu kehään

Paini eri veljesten kanssa kehässä. Voit suorittaa erilaisia vartaloa murskaavia liikkeitä, kuten supleksin, saadaksesi yleisön villiintymään tai lyödä ja potkia vastustajaasi tuupertumistilaan lukuisin nyrkkeilyiskuin. Käytä rekvisiittaa, kuten tuoleja, aiheuttaaksesi lisää vahinkoa ja kiipeä köysille suorittaaksesi mahtavia vartaloslammeja. Kun vastustajasi on pyörällä, hyppää tuplahypyllä ja nappaa hänet maahan voittolyönnillä.

Lunasta palkinnot

Voitat palkintoja jokaisen muutaman voitetun pelin jälkeen. Pääset avaamaan uusia juttuja, kuten lisää painijoita ja liikkeitä, pelin edetessä. Jatka Wrestle Brosin pelaamista ja avaa kaikki lisäominaisuudet tullaksesi pelottavimmaksi veljeksi areenalla!

Lisää tällaisia pelejä

Kun olet päättänyt Wrestle Brosin pelaamisen, kokeile muita ilmaisia taistelupelejä. Meillä on satoja muitakin pelejä, joita voit kokeilla. Suosittelemme erityisesti tätä suosittua peliä: BrutalMania. Jos haluat pelata lisää Blue Wizard Digitalin pelejä, käy tutustumassa myös peleihin Basket Bros ja Soccer Bros!

Julkaisupäivä

Heinäkuu 2023

Kehittäjä

Blue Wizard Digital on kehittänyt Wrestle Brosin.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos