Logo CrazyGames.fi

Moninpeli-pelit

Kilpaile ja tee yhteistyötä maailman eri kolkista tulevien pelaajien kanssa laajassa kokoelmassamme moninpeli-pelejä.

Suositut tägit

Moninpelit verkossa

Moninpelit ovat ihanteellisia, jos haluat taistella maailmaa vastaan hauskoissa verkkotaisteluissa ja avoimissa 3D-maailmoissa. Lue tästä muutama huippusuositus, jos et ole varma, mitä peliä haluaisit pelata seuraavaksi.

Moninpeli IO-pelit

Suosituimmissa moninpeleissä on avoin areena ja reaaliaikaiset taistelut muiden pelaajien kanssa. Monia näistä areenataistelupeleistä kutsutaan .io-peleiksi ja ne ovat aina pelattavissa selaimessasi; lataamista ei tarvita.

Suosituin .io-peli tällä hetkellä on Betrayal.io, Among Usin innoittama verkkopeli, joka parantaa useita alkuperäisen pelin ominaisuuksia.

Online ammunta pelit

Useimmat online-ammuntapelit ovat FPS-pelejä (ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Nämä ovat suosituimpia moninpelejä, ja ne ovat olleet niitä Counter-Striken kaltaisten erittäin vaikutusvaltaisten pelien noususta lähtien.

Hyvä uutinen on, että voit pelata samanlaisia FPS-pelejä selaimessasi. Bullet Force ja Krunker ovat kaksi ammuntapeliä, joita voit pelata netissä, ja niillä on aktiiviset yhteisöt, joten löydät aina vastuksen!

MMO-pelit

Massiivisilla moninpelattavilla verkkopeleillä (MMO) on paljon aktiivisia käyttäjiä ja usein hyvin intohimoisia yhteisöjä. Ne sijoittuvat yleensä laajoihin avoimiin maailmoihin, jotka perustuvat fantasiaan ja mytologiaan.

Näitä pelejä ei aina voi pelata selaimessasi, mutta jotkut niistä kannattaa ehdottomasti ladata.

Suosittelemme näitä kriitikoiden ylistämiä MMO-pelejä, joista saat parhaan ilmaispelikokemuksen:

Muut moninpelit

Kaikki moninpelit eivät ole verkkopelejä. Joissakin peleissä kaksi pelaajaa tekee yhteistyötä paikallisesti. Jos etsit tällaista moninpeliä, katso 2 pelaajan pelit-osiomme löytääksesi lisää asiaankuuluvia pelejä.

On olemassa myös monen pelaaja ovat myös ajopelejä, taistelupelejä ja mitä tahansa muita pelejä mitä voit vain kuvitella, niitä vain pelataan verkossa muiden ihmisten kanssa, jotka tarjoavat suuremman haasteen kuin tekoälyvastustajat.

Free-to-Play

Kaikki moninpelimme ovat ilmaisia, ja useimpia niistä voi pelata selaimessasi. Ilmaispelit ovat täysin ilmaisia, mutta joissakin peleissä voi ostaa kosmeettisia esineitä ja toisinaan muita pelin sisäisiä esineitä.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Moninpeli-pelit ?

 1. BuildNow GG
 2. Bloxd.io
 3. Smash Karts
 4. Bullet Force
 5. Highway Racer
 6. Shell Shockers
 7. Madalin Cars Multiplayer
 8. Madalin Stunt Cars 2
 9. Kirka.io
 10. Air Wars 3

Mitkä ovat parhaat Moninpeli-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Bloxd.io
 2. StarBlast
 3. Territorial.io
 4. BattleDudes.io
 5. Gulper.io

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Moninpeli-pelit?

 1. Master Chess
 2. Stickman Warriors
 3. Tanx
 4. Splix.io
 5. 1v1.LOL
 6. Pinturillo 2
 7. Krunker
 8. Ludo King
 9. Goodgame Big Farm
 10. Rummikub

Mitä ovat Moninpeli-pelit?

Moninpeli-peleissä kaksi tai useampi pelaaja kilpailee toisiaan vastaan tai tekee yhteistyötä. Pelit ovat usein verkossa, ja yksin pelaaminenkin on vaihtoehto. Monissa peleissä kilpaillaan ihmisten kanssa ympäri maailmaa, kun taas jotkut ovat simppeleitä, koukuttavia ja hauskoja pelejä jotka sopivat kaiken ikäisille.


Keräsimme 722 parhaista ilmaisesta verkko moninpeli-pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien BuildNow GG, Bloxd.io, Smash Karts ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää