Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Minecraft-pelit

Astu generoitujen pikselien hauskaan maailmaan. Maailma on täynnä Minecraftistä inspiraatiota ottavia pelejä. Voit suodattaa näitä pelejä parhaimpien, uusimpien tai pelatuimpien mukaan.

Mitä pelejä voit pelata Minecraft Classicin ulkopuolella? Koska Minecraft oli niin vaikutusvaltainen, on onneksi olemassa paljon Minecraftin inspiroimia nimikkeitä, jotka vievät sinut creepereiden ja proseduaalisesti luotujen maailmojen ulkopuolelle. Oletko koskaan miettinyt miltä 2D Minecraft näyttäisi?

Alkuperäinen Minecraft

Jos kuitenkin haluat pelata alkuperäistä ennakkojulkaisua, Mojang julkaisi Minecraft Classic pelin 10-vuotisjuhlan kunniaksi. Tämä versio perustuu pelin selainpohjaiseen alfaversioon, mikä on nostalgiaa alkuperäisille Minecraft-faneille.

Samankaltaisia hiekkalaatikkopelejä on paljon tässä genressä. Jotkut näistä peleistä kutsuvat itse itseään Minecraft-klooneiksi, hyvänä esimerkkinä Mine Clone 3, jossa on monia yhtäläisyyksiä alkuperäisen pelin kanssa.

Minecraftin inspiroimat pelit

Sivuilla on paljon innovatiivisia pelejä, jotka luovat täysin uuden pelin Minecraft-elementeillä. Haluatko tuhota rakennuksia käyttämällä erilaisia ihmisen valmistamia ja luonnollisia aseita? Build and Crush antaa sinun tehdä juuri niin. Pura rakenteita tornadoilla, nuketa ne atomipommilla ja paljon muuta. Se on rentouttava kokemus.

Minecraft-zombiepelit

Jos haluat että kuutiomainen maailmasi on täynnä moninpelitoimintaa, esim. Pixel Gun Apocalypse 3 tyydyttää halua pelata nopeatempoista FPS-peliä Minecraftin kaltaisessa ympäristössä. Muut, kuten ShooterZ ja WorldZ sisältävät selviytymistä maailmanlopun kuutiomaisissa zombimaisemissa. Sivuillamme on valtava määrä Minecraft-zombiepelejä joita voit pelata selaimessasi.

Jos haluat lisää ilmaisia Minecraft-pelejä, selaa pelikokoelmaa ja katso, mitä löydät! Kaikkia näitä nimikkeitä voi pelata ilmaiseksi verkkoselaimella, lataamista ei vaadita.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Minecraft-pelit ?

 1. Bloxd.io
 2. Miniblox
 3. Build and Crush
 4. Voxiom.io
 5. Pixel Warfare
 6. Mine Shooter: Save Your World
 7. Stickman Epic
 8. Noob Miner 2: Escape From Prison
 9. Mine Blocks
 10. Noob Miner: Escape From Prison

Mitkä ovat parhaat Minecraft-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Bloxd.io
 2. Noob Miner 2: Escape From Prison
 3. Skyblock Survive With Noob!
 4. Stickman Epic
 5. Miniblox

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Minecraft-pelit?

 1. Bloxd.io

Mitä ovat Minecraft-pelit?

Minecraft-pelit perustuvat alkuperäiseen Minecraftiin. Peleissä on useita elementtejä alkuperäisestä pelistä, etenkin pikselöidyt 3D-kuutiot. Minecraft-pelit käyttävät tätä ainutlaatuista teemaa luodakseen täysin uusia kokemuksia. Voit jopa pelata alkuperäistä Minecraftia sivuillamme!


Pelaa parasta verkkoa Minecraft-pelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Bloxd.io ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää