Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Kirka.io

Luokitus:
8,5
(389 337 ääniä)
Kehittäjä:
Pierre-√Čli
Julkaistu:
syyskuu 2021
Viimeksi päivitetty:
elokuu 2022
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Wiki-sivut:

Kirka.io on FPS-verkkopeli, jossa on voxeloitu taidetyyli. Voit pelata tiimeissä, yksin tai parkour-tilassa erilaisissa taistelupaikoissa. Kun olet valinnut pelin, voit mukauttaa asevarustuksesi pelityyliisi sopivaksi.

Ominaisuudet

Valitse 34 tasosta, jotka jakautuvat kolmeen jännittävään pelimuotoon.

Voit pelata yksin vapaita taisteluita ja kerätä tappoja, liittyä joukkuepeliin tai pelata parkour-tilassa ja käyttää hyppytaitojasi. Klikkaamalla Play voit hypätä heti otteluun tai etsiä haluamasi pelin palvelinvalikosta.

Mukautettavat hahmot ja aseet

Valitse aseet ja hahmo tavaraluettelostasi. Osta arkkuja, jotta voit lisätä varastoosi lisää aseita ja ainutlaatuisia skinejä.

Päivittäiset tehtävät ja pistetaulukot

Kirka.iossa tapahtuu paljon sellaista, joka saa sinut pysymään uskollisena pelille. Parhaat pistemäärät näkyvät tulostaulukoissa ja heidät palkitaan yllätyksiä täynnä olevilla arkuilla. Päivittäiset tehtävät ovat toinen tapa ansaita kultaa, jolla voit ostaa erilaisia harvinaisuuksia sisältäviä arkkuja.

Liity Kirka-yhteisöön

Pelaa Kirkaa verkossa ystäviesi kanssa ja lisää uusia ystäviä, jotka tapaat Kirkassa kaverilistan kautta. Voit myös liittyä klaaneihin ja osallistua klaanisotiin ansaitaksesi ainutlaatuisia palkintoja!

Lisää .io-pelejä

Jos pidit Kirkasta, Pixel Warfare on toinen fantastinen voxeloitu FPS-peli ja Bloxd sisältää samat grafiikat ja erilaisia pelitiloja. Jos haluat lisää .io-toimintaa verkossa, käy kokeilemassa myös pelejä Ships 3D ja Krunker.

Julkaisupäivä

kesäkuu 2021

Alusta

Web-selain

Viimeksi päivitetty

10. elok. 2022

Kontrollit

  • WASD = liiku
  • V√§lily√∂ntin√§pp√§in = hypp√§√§
  • Hiiren vasen painike = ammu
  • Hiiren oikea painike = t√§ht√§√§
  • Shift = kyykk√§√§
  • E = sy√∂ksy
  • 1, 2, 3 = vaihda aseita
Mainos
Google Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos