Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Ships 3D

Luokitus:
9,0
(206 414 ääniä)
Kehittäjä:
ASDF Games
Julkaistu:
toukokuu 2022
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:

Ships 3D on merisodankäynnin nettipeli, joka sisältää hurjia fregattien taisteluita ja kaoottisia taisteluita merellä. Liity ystäviesi kanssa jännittäviin moninpelilaivasotiin, joissa on jopa 20 pelaajaa.

Kuinka pelata

Laivataistelut .io -ympäristössä

Ships 3D tuo täysimittaiset online-laivataistelut .io-pelien areenasodan muotoon. Osallistu räjähdysherkkiin taisteluihin avomerellä, katso, kuinka tykkipallosi repivät vihollisaluksia kappaleiksi, ja ohjaa alustasi taktisesti kartan ympäri saadaksesi sijaintietua.

Ohjaa laivaa tai ammu tykeillä

Ohjaa alustasi ruorista käsin, jotta sinä tai sinulle osoitettu apurobotti voi kohdistaa viholliset tarkasti. Helper Bot on täällä auttamassa sinua meriretkelläsi, mutta voit potkaista sen pois tieltä, kun haluat ottaa ohjat käsiisi.

Hanki omat miehistötoverisi

Voit lisätä alukseesi ystäviä ainutlaatuisen koodin avulla, mikä lisää koordinointia ja antaa sinulle tiimityöetua muita merenkulkijoita vastaan.

Päivitä aluksesi

Käytä merellä taistellessasi ansaitsemasi taso ja kulta tykkien ja aluksen päivittämiseen, jotta se toimisi paremmin taistelussa.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Ships 3D on jännittävä lisä .io-peleihimme ja taistelulaiva-kokoelmaan, josta löydät paljon lisää nettipelejä. Samankaltaisia pelejä ovat Blood.io, Rocket Bot Royale ja Stabfish 2.

Julkaisupäivä

toukokuu 2022

Alusta

Web-selain

Kontrollit

  • WASD = liiku
  • Hiiri = katso ymp√§rillesi
  • F = vuorovaikuta ohjauksen, purjeiden ja tykkien kanssa seistess√§si niiden l√§hell√§.
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos