Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

.io Pelit

Sarvet lukkiutuvat ja taistelut jatkuvat pelaajien kesken uusimmissa .io-peleissä. Nauti alkuperäisistä nimikkeistä kuten Slither.io ja uusista .io-peleistä kuten Betrayal.io, Shell Shockers, Krunker ja Smash Karts. Voit suodattaa näitä IO-pelejä uusimpien, pelatuimpien ja parhaiden .io-pelien mukaan käyttämällä filttereitä.

IO-pelien nousu

Ensimmäinen .io-peli oli Agar.io. Sen kehitti Matheus Valadares vuonna 2015, ja se saavutti merkittävän suosion internetfoorumi 4chanin kautta. Peli pyörii solujen ympärillä, jotka kasvavat syömällä agaria ja kuluttamalla muita pelaajia. Muutama kuukausi julkaisunsa jälkeen Miniclip osti pelin, ja uusi peligenre alkoi syntyä vaatimattoman .io-verkkotunnuksen ympärille.

Seuraavat pelit keskittyivät Agarin suosion saavuttaneisiin kasvumekaniikoihin, mikä vahvisti ajatusta .io:sta genrenä, ei vain verkkotunnuspäätteenä. Slither.io oli yksi näistä peleistä, jossa oli sama yksinkertainen mutta koukuttava konsepti, mutta siinä oli käärmeitä. Nykyään on olemassa monia kasvupelejä, kuten Worms Zone ja Wormate, joka vievät tätä käsitettä pidemmälle.

Kuinka .IO-pelejä pelataan

Monet .io-pelit perustuvat edelleen hahmosi kasvattamiseen syömällä ruokaa ja tappamalla muita pelaajia. Pääset pistetaulukon kärkeen tekemällä tätä toistuvasti, kunnes olet suurin! Useimmissa IO-peleissä on:

 • Suuri online-moninpeliareena, jossa on kilpailullinen pistetaulukko.
 • Yksinkertainen mekaniikka, joka mahdollistaa pelaamisen kenelle tahansa.
 • Pelaajat, jotka kuluttavat ruokaa ja usein my√∂s muita pelaajia kasvaakseen suuremmiksi.
 • Enimm√§kseen "vahvin selviytytyy"-tyylinen vapaaottelu, jossa on joskus my√∂s yhteisty√∂pelaamista.

Uusimmat .IO-pelit

.io-pelit ovat kasvaneet huomattavasti ja niihin on tullut mukaan kaikenlaisia pelejä, aina munia murskaavista FPS-peleistä, kuten Shell Shockers selviytymistaistelupeleihin, kuten Voxiom ja Zombs Royale.

Uusimpia .io-pelejä ovat muun muassa seuraavat pelit Smash Karts ja fantastisen futuristinen FPS-peli, Ev.io. Molemmat pelit julkaistiin vuonna 2020 tai 2021, ja ne ovat jo saaneet vetovoimaa CrazyGamesissa. Katso DuckPark.io ja Rocket Bot Royale kokeaksesi kaksi uusinta ja fantastisinta .io-peliä jota vain saatavilla on!

Useimmat .io-pelit toimivat saumattomasti mobiililaitteissa ja tietokoneella, koska niiden ohjaus on helppo oppia. Selaa koko IO-pelien kokoelmaa sivullamme ja muista tarkistaa säännöllisesti uusimmat ja parhaat selainpohjaiset .io-pelit!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat .io Pelit ?

 1. Bloxd.io
 2. EvoWars.io
 3. DEADSHOT.io
 4. Miniblox
 5. Smash Karts
 6. Shell Shockers
 7. Cubes 2048.io
 8. Ninja Parkour Multiplayer
 9. Kirka.io
 10. Ships 3D

Mitkä ovat parhaat .io Pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Bloxd.io
 2. Cubes 2048.io
 3. Noob Snake 2048
 4. Gulper.io
 5. EvoWars.io

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja .io Pelit?

 1. Bloxd.io
 2. Smash Karts
 3. Shell Shockers
 4. Agar.io
 5. Paper.io 2
 6. Diep.io
 7. Bonk.io
 8. Krunker
 9. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 10. LOLBeans io
 11. 1v1.LOL

Mitä ovat .io Pelit?

IO-pelit ovat reaaliaikaisia online-pelejä joita voit pelata ilmaiseksi selaimellasi. Yleisin teema .io-peleissä on online-moninpeli. Lisäksi nämä pelit pohjautuvat usein domainlaajennukseen .io, joka tarkoittaa "Indian Ocean". Korkean luokan domainlaajennus on suosittu tietotekniikan asiantuntijoiden keskuudessa sillä IO on lyhenne sanoista "Input/Output", joka on yleinen termi tietotekniikassa.


Pelaa parasta verkkoa .io Pelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Bloxd.io ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää