Logo CrazyGames.fi

Match 3 pelit

Swaippaile ja pyyhi tiesi alkuaineiden lävitse näissä ilmaisissa match-3-peleissä. Piditpä sitten jalokivien pyyhkimisestä tai resurssien yhdistämisestä - tarjolla on paljon vaihtelua ihan kaikille ja uusia match-3-pelejä lisätään usein.

Pelaa parhaita Match-3-pelejä

Olipa mielesi päällä sitten jalokivet, karkit tai kissat, voit murskata ruokahalusi match-3-areenalla. CrazyGamesilla on laaja kokoelma parhaita ja uusimpia match-3-pelejä.

Swaippaa jalokivet ja karkit

Karkit ovat paljon parempia hampaille, kun ne ovat digitaalisia. Candy Crushin kaltaiset ikoniset pelit toivat match-3-pelit laajoille casual-markkinoille. Nyt pelattavana on monia jatko-osia ja innovatiivisia uusia pelejä.

Papa Cherry Saga tyydyttää makean yhdistämisen halusi. Niin myös Cookie Crush 3. Voit jopa viedä karkkien murskaamisen verkkoon pelissä Sugar Shock ja kilpailla muita pelaajia vastaan.

Jalokivet ja timantit näyttävät kiiltävämmiltä ideaalimaailmassa, jossa ne valuvat loputtomasti ruudulle. Siksi meillä on erilaisia jalokiviä sisältäviä match-3-pelejä kuten esim. Microsoft Jewel. Tutustu myös peleihin Jewel FRVR ja Jewel Burst jos sinulla on muita suunnitelmia.

Match and Merge

On syntynyt uusi kiehtova genrekombo, jossa yhdistyvät match-3, RPG ja puolustuspelimekaniikka. Yksi uusimmista ja suosituimmista match-3-peleistä on Mergestin Kingdom jännittävä Yhdistämispeli jossa rakennat valtakunnan yhdistämällä 3 elementtiä. Tower Swap on toinen nokkela peli, jossa käytetään match-3-peliä osien yhdistämiseen ja puolustuksen luomiseen, jotta lohikäärmeet eivät hyökkäisi linnaasi.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Match 3 pelit ?

 1. Arkadium's Bubble Shooter
 2. Tower Swap
 3. Tiles of the Simpsons
 4. City Blocks
 5. Blooming Gardens
 6. Clone2048
 7. Hexa Dungeon
 8. Cubxer
 9. Little Fox: Bubble Spinner Pop
 10. Genie Quest

Mitkä ovat parhaat Match 3 pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Tower Swap
 2. Arkadium's Bubble Shooter
 3. Candy Bubble
 4. Smarty Bubbles
 5. Blooming Gardens

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Match 3 pelit?

 1. Jewel Academy
 2. Jewels Blitz 4
 3. Bubble Shooter HD

Mitä ovat Match 3 pelit?

Match-3-pelit sisältävät kolmen samanlaisen esineen yhdistämistä. Usein tämä tapahtuu, koska halutaan että pelinappulat katoavat pelistä, mutta jotkut match-3-pelit sisältävät elementtien yhdistämistä uusien asioiden luomiseksi. Useimmat ovat hauskoja ja rentoja pelejä joita voi pelata helposti joko tietokoneella tai mobiililaitteella.


Keräsimme 162 parhaista ilmaisesta verkko match 3 pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Arkadium's Bubble Shooter, Tower Swap, Tiles of the Simpsons ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää