Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Mergest Kingdom

Luokitus:
8,7
(93 929 ääniä)
Kehittäjä:
Clever Apps
Julkaistu:
toukokuu 2021
Viimeksi päivitetty:
joulukuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Mergest Kingdom on viehättävä yhdistämispulmapeli, jonka avulla voit rakentaa oman valtakuntasi yhdistämällä erilaisia resursseja kolmen hengen ryhmiin. Aloita satuvaltakuntasi rakentaminen suorittamalla tehtäviä ja yhdistämällä satoja esineitä!

Ominaisuudet

Kaivos- ja sadonkorjuuresurssit

Mergest Kingdom sisältää satoja esineitä, jotka voidaan yhdistää kolmen hengen ryhmiin uusien esineiden luomiseksi. Aloitat yhdistämällä raaka-aineita, jotka muuttuvat joksikin uudeksi - kuten taloksi. Tämän jälkeen talot voidaan yhdistää isommaksi taloksi ja niin edelleen. Voit yhdistää mitä tahansa lohikäärmeistä jalokiviin ja puihin!

Tutki ja valloita uusia maita

Sinulla on täysi vapaus rakentaa maaginen valtakuntasi juuri niin kuin haluat. Tutustu uusiin maihin, jotka ovat täynnä salaperäisiä olentoja ja uusia resursseja. Sijoita rakennuksesi ja yhdistä esineitä haluamallasi tavalla. Tämä maailma venyy loputtomiin.

Suorita tehtäviä

Peli tarjoaa sinulle useita tehtäviä, jotka pitävät sinut kiireisenä ja palkitsevat sinut kullalla, jalokivillä ja muilla tehtävillä. Pelissä on myös päivittäinen seikkailu, joka palkitsee sinut kullalla ja jalokivillä, joten muista palata suorittamaan tehtävä.

Lisää tämänkaltaisia pelejä

Jos pidät yhdistämispeleistä, tutustu joihinkin näistä yhdistämispeleistä! Road Crash sisältää kilpa-autoja ja yhdistämismekaniikkoja joilla voit luoda uusia autoja. Merge Cakes on myös suosittu yhdistämispeli, jossa yhdistät kakkuja luodaksesi entistä yksityiskohtaisempia kakkuja.

Julkaisupäivä

  • Huhtikuu 2021 (Android ja iOS)
  • Toukokuu 2021 (HTML5)

Alustat

  • Verkkoselain (tietokone ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Viimeksi päivitetty

10. tammik. 2024

Kontrollit

Raahaa hiiren vasenta nappia painaen

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos