Logo CrazyGames.fi

Pyöräpelit

Nämä pyöräpelit antavat sinun kilpailla korkean suorituskyvyn moottoripyöristä aina kevyisiin stunttipyöriin asti.

Suositut tägit

Pyöräpelit voivat olla mitä tahansa kilpailusta stuntteihin. Kaikki, mihin tämä tiukasti kaksipyöräinen ajoneuvo liittyy, ovatpyöräpelejä. Eikä sen tarvitse olla kilpapyöräilyä. Joihinkin rakastetuimpiin pyöräpeleihin kuuluu taistelu painovoimaa vastaan hankalien esteiden läpi tai yksinkertaisesti ajelu valtavissa hiekkalaatikkoympäristöissä.

Moottoripyöräpelit

Sivuillamme onpaljon ilmaisia moottoripyöräpelejä pelattavana. Monissa on adrenaliinintäyteisiä moottoripyöräkilpailuja 3D:ssä, kuten esim. Super Bike Master ja Fury Bike Rider-peleissä Voit myös väistellä liikennettä vaarallisen jännittävässä Moto Road Rash 3D:ssä!

Stuntpyöräpelit

Suosituin pelisarja esteiden voittamisen alalla on Moto X3M sarja. Moto X3M on laaja sarja, mutta tämän genren pelejä on valtava määrä. Toinen estepyöräilypeli on Biker Street, jossa on tarkoitus kiertää erilaisia esteitä steampunk-aiheisella moottoripyörällä (tai höyrypyörällä).

Jos haluat tehdä hullunkurisia temppuja ilman esteitä, tarjolla on useita 3D-moottoripyöräpelejä, jotka sijoittuvat stunttiystävällisiin ympäristöihin, kuten esim. Crazy Moto Stunts ja Impossible Moto Stunts. Sitten on klassisia moottoripyöräilypelejä, kuten MotoCross-Riders joka sisältää adrenaliinipitoisia maastopyöräkilpailuja realistisilla maastoradoilla.

Maastopyörä pelit

Pyöräpelejä on paljon myös niille, jotka pitävät enemmän polkemiseen perustuvasta tahdista. Jännittävä Real MTB Downhill 3D vie sinut äärimmäiselle maastopyöräilykurssille kuoppaisia kukkuloita pitkin. Kierrä puita ja kiviä ja nauti mutaisesta toiminnasta.

Mitä tahansa pyöräpeliä haluat pelata, löydät sen pelikokoelmamme sivuilta. Olivatpa ne sitten 2D- tai 3D-pelejä, online-pelejä tai yksinpelejä, voit pelata niitä kaikkia ilmaiseksi selaimessasi CrazyGamesissa!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Pyöräpelit ?

 1. Moto X3M
 2. MX Offroad Master
 3. Super Bike The Champion
 4. Moto X3M 6: Spooky Land
 5. Super MX - Last Season
 6. Moto X3M 5: Pool Party
 7. Super MX - The Champion
 8. Moto X3M 4 Winter
 9. Blocky Trials
 10. Cycle Extreme

Mitkä ovat parhaat Pyöräpelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Moto X3M
 2. Free Rider HD
 3. Moto Maniac 3
 4. Highway Rider Extreme
 5. Moto Maniac 2

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Pyöräpelit?

 1. Moto X3M
 2. Bike Racing

Mitä ovat Pyöräpelit?

Useimmat pyöräpelit sisältävät moottoripyöriä ja kilpailuissa tai esteradoissa kilpailua. Suosittuja pyöräpelejä on niin 3D:nä kuin 2D:nä ja myös moninpelimahdollisuuksia on paljon niin verkossa kuin samalla laitteellakin.


Pelaa parasta verkkoa Pyöräpelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Moto X3M ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää