Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Offroad Island

Luokitus:
9,0
(29 629 ääniä)
Julkaistu:
maaliskuu 2024
Viimeksi päivitetty:
huhtikuu 2024
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:

Offroad Island on realistinen maastoajosimulaattori, jossa pääset hallitsemaan kuorma-autoja, perävaunuja, mönkijöitä, polkupyöriä ja paljon muuta. Tutki kolmea avointa maailmaa, kerää kolikoita tehokkaita temppuja varten ja suorita kokeita saadaksesi entistä suurempia palkintoja. Oletko valmis lähtemään off-road-seikkailuun?

Kuinka pelata

Tutki 3 avointa karttaa

Offroad Islandissa on kolme avointa maailmaa tutkittavana. Stunttien keskittyessä Woodlandsin metsästä Muddy Hillin tiheään metsikköön - Jokainen kartta tarjoaa ainutlaatuisia maastoja ja haasteita, joten muista tutkia ne kaikki!

Selaa ja osta ajoneuvoja

Kolmen jännittävän maailman lisäksi, Offroad Islandissa on valikoima upeita ajoneuvoja, aina Cherokeesta hotrodeihin ja Hummereihin. Voit ajaa näitä upeita klassikoita, mutta voit myös ostaa mönkijöitä, SxS:ää, telaketjumoottoripyöriä ja jopa lisätä ajoneuvoosi perävaunun. Selaa premium-ajoneuvoja, joissa on muokattuja voimanlähteitä.

Mukauta ajoneuvon jokainen yksityiskohta

Kun olet ostanut ajoneuvon, sinulla on laaja valikoima mukautusvaihtoehtoja. Voit mukauttaa lähes kaikkia ulkonäköön liittyviä osia, vaihtaa uudet vanteet ja renkaat, ja maalata ajoneuvosi uusilla väreillä. Jos haluat tehostaa suorituskykyä, voit muokata kaikkea painosta moottorin tehoon ja vaihteistoon, ja hienosäätää jokaisen komponentin viritysmenussa.

Nauti erinomaisesta realismin tasosta

Offroad Islandin grafiikat ja fysiikka ovat erinomaisella tasolla. Renkaasi uppoavat maahan ja ripottelevat likaa, joka maalaa autosi. Jousitus reagoi dynaamisesti maaston mukaan. Erilaiset maastot käyttäytyvät eri tavoin ajoneuvoosi nähden, luoden karun ja realistisen ajokokemuksen.

Lisää tämän tyyppisiä pelejä

Kun Offroad Islandin seikkailu päättyy, voit tutustua myös muihin vapaaseen tutkimiseen perustuviin autopeleihimme. Kaksi muuta suosittua vaihtoehtoa ovat Drift Hunters ja Smash Karts.

Julkaisupäivä

Maaliskuu 2024

Alusta

Verkkoselain

Viimeksi päivitetty

08. huhtik. 2024

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos