Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Tropical Merge

Luokitus:
8,8
(43 133 ääniä)
Kehittäjä:
Clever Apps
Julkaistu:
marraskuu 2021
Viimeksi päivitetty:
huhtikuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:

Tropical Merge on yhdistämispeli, jossa rakennat trooppisen paratiisin. Yhdistä erilaisia resursseja ryhmiin, jotka sisältävät 3 esinettä, luodaksesi uusia esineitä. Aloita täydellisen trooppisen saaren rakentaminen suorittamalla tehtäviä ja yhdistämällä satoja esineitä!

Miten pelata

Rakenna trooppinen paratiisi

Tropical Merge sisältää erilaisia eksoottisia esineitä, joita voit yhdistää muiden esineiden kanssa ryhmissä, jotka sisältävät 3 esinettä. Näiden 3 ainesosan yhdistäminen luo kokonaan uuden esineen. Tätä esinettä voi myös yhdistää 2 muun esineen kanssa tuottaaksesi edelleen parannuksia. Kunkin päivityksen arvo kasvaa, kun jatkat trooppisen paratiisisi rakentamista!

Tutki ja laajenna uusille alueille

Tienaa amuletteja ja nouse tasolle avataksesi lisää alueita ja laajentaaksesi saartasi. Mitä enemmän alueita avaat, sitä enemmän vapautta sinulla on yhdistää ja rakentaa, kunnes olet luonut täydellisen utopistisen saariyhteiskunnan. Kartalla on erilaisia harvinaisuuksia ja löydettäviä esineitä, jotka voit löytää seikkailusi aikana.

Suorita tehtäviä

Yhdistäminen ja uusien esineiden löytäminen on todella hauskaa, ja monet niistä ovat osa tehtäviä, jotka palkitsevat sinut uusien esineiden rakentamisesta. On olemassa runsaasti tehtäviä, jotka pitävät sinut koukussa, sekä päivittäisiä tehtäviä, jotka antavat sinulle uuden haasteen päivittäin!

Lisää tällaisia pelejä

Jos et pysty lopettamaan yhdistämistä ja haluat lisää, tutustu saman kehittäjän peliin Mergest Kingdom. Muita suosittuja pelejä ovat mm. Tower Swap ja Little Alchemy 2. Tutustu yhdistämispelivalikoimaamme lisää.

Julkaisupäivä

  • marraskuu 2021 (HTML5)
  • joulukuu 2021 (Android ja iOS)

Kehittäjä

Tämän pelin on kehittänyt Clever Apps.

Alustat

  • Verkkoselain (ty√∂p√∂yt√§ ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Viimeksi päivitetty

11. huhtik. 2024

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos